Met de Spring Look 2011 van Revlon krijg je zin in de lente!

Geplaatst op: 11-03-2011

Met de Spring Look 2011 van Revlon krijg je zin in de lente!

Vrolijke en zachte kleuren, voor een romantische lentedag! Revlon introduceert de Spring Look 2011.

Helemaal in de stemming met de Spring Look!

Tijdens deze donkere en koude dagen, kijken we al graag voorzichtig uit naar een zomer vol zon en heerlijke, zwoele zomeravonden. De zomer laat nog even op zich wachten, maar met de 2011 Spring Look van Revlon kom je alvast helemaal in de stemming voor een romantische lentedag.De Revlon Spring Look 2011 bestaat uit Colorburst Lipstick, Nail Enamel en Quad Eyeshadow.

Colorburst Lipstick

De Colorburst Lipstick is de eerste lipstick die je lippen in slechts één beweging voorziet van een prachtige, intense kleur. Dankzij de toegevoegde Elasticolor technologie en het gebruik van innovatieve kleurpigmenten, geeft deze lipstick een overdaad aan kleur. Met de zachtroze tint Carnation, het felle Fuchsia en felrode True Red, maak je een waar fashion statement.

Nail Enamel

Geef je nagels deze lente een matchende kleur met Revlon Nail Enamel in de kleuren Pink Posh, Plum Seduction en Red Hot Tamale. De nagellak blijft perfect zitten en maakt je look volledig af. Laat de lente maar komen met deze mooie voorjaarskleuren!

Quad Eyeshadow

Om je look te complementeren gebruik je Revlon's Quad Eyeshadow in de kleur Silver Fox waarmee zowel een subtiele oogmake-up als smokey eye, gecreëerd kunnen worden. Gebruik daarnaast Double Twist Mascara voor de final touch.

Double Twist Mascara cadeau!

Revlon heeft een mooie verrassing: bij aankoop van twee producten uit de Spring Look, krijg je een Double Twist Mascara cadeau! Deze actie loopt zolang de voorraad strekt.

De Spring Look van Revlon is vanaf eind maart verkrijgbaar in de winkels.

 

Verkoopprijzen

  • Nail Enamel  €8,95
  • Colorburst Lipstick  €10,50
  • Quad Eyeshadow  €11,95
  • Double Twist Mascara  €11,95

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief