Meet & Greet D.I.O. Drogisterijen in het mooie Limburg

Geplaatst op: 14-07-2015

Meet & Greet D.I.O. Drogisterijen in het mooie Limburg

D.I.O. werd deze maand uitgebreid met maar liefst 22 winkels waarvan een groot aantal in Limburg en Zuid-Oost Brabant. Limburg had voorheen maar twee D.I.O. Drogisterijen, vanaf nu kan de klant bij meerdere D.I.O. winkels terecht.

Hoog tijd voor de Limburgse ondernemer voor een Meet & Greet die plaats vond op woensdagavond 8 juli in het voormalig klooster Abshoven in Munstergeleen.

Kennismaking met andere ondernemers

De opkomst in Munstergeleen was groot; ondernemers kwamen samen met hun winkelmedewerkers en filiaalhouders. Doel van deze Meet & Greet was een informele kennismaking van de D.I.O. ondernemers onderling, zowel nieuwe als de reeds bestaande D.I.O. ondernemers.

Ervaringen en ontwikkelingen drogisterijbranche

De ondernemers hadden die avond ook de tijd om met de directie en de buitendienst van D.I.O. Drogisterijen van gedachten te wisselen. Er werd gesproken over elkaars ervaringen met D.I.O. en over de laatste ontwikkelingen in de drogisterijbranche. Onder het genot van een hapje en een drankje werd het al gauw duidelijk dat de ondernemers stuk voor stuk tevreden zijn over de hulp die D.I.O. drogisterijen heeft geboden bij de winkelopeningen. Ze gaven te kennen D.I.O. te ervaren als een warm bad.

Lokaal ondernemerschap

De aanwezigen werden ontvangen met een welkomstwoord van algemeen directeur Jos Jongstra. Motto van de avond was ‘Samen bereik je meer dan alleen’. Een goede samenwerking tussen ondernemers en de retailorganisatie werpt bewezen meer vruchten af. Zo werd er gebrainstormd over een specifieke aanpak voor Limburg. Oog hebben voor lokaal ondernemerschap is immers een van de speerpunten van D.I.O. De grensregio Limburg biedt kansen voor een aangepast assortiment, andere acties en speciale modules.

Er is enthousiast besloten een werkgroep op te richten en deze zo snel mogelijk handen en voeten te geven. De ondernemers hebben de avond op prijs gesteld en ervaren het als een verademing om in onderling overleg met hun retailorganisatie te kunnen werken aan een nog succesvollere toekomst.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief