Maybelline Limited Edition beautyproducten ByDanie met trendy Festivalbag

Geplaatst op: 12-05-2015

Maybelline Limited Edition beautyproducten ByDanie met trendy Festivalbag

Het wereldwijde nummer 1 cosmeticamerk Maybelline New York bestaat dit jaar 100 jaar. Samen met het bekende modelabel ByDanie lanceert Mayelline daarom speciaal voor het festivalseizoen een catchy festivalbag en een Limited Edition van ByDanie's favoriete Maybelline producten.

Met animal print

De vier favoriete producten van ByDanie hebben allemaal de bekende leopard print. Om de set én jouw festivallook helemaal af te maken heeft Danie Bles ook een limited edition festival bag ontworpen met dezelfde hippe print. Ideaal voor jouw make-up set, telefoon, (bank) pas, geld of festivalmuntjes.

ByDanie's favorites

De eyecatcher van deze speciale limited serie is het nieuwe Nude Palette. De kleuren lopen uiteen van lichte nudes tot intens donkere bruintinten. Creëer diepte, breng een glow aan of highlight je beste features. De Master Precise eyeliner is intens zwart en waterproof en is ideaal bij elk weer. De Brow Drama wenkbrauwmascara kleurt de wenkbrauw in en brengt de wenkbrauwen in model. Met de Lash Sensational mascara die je wimpers prachtig verlengt en separeert creëer je snel en makkelijk een sensationele oogopslag. Met deze vier favorites heb jij alles in huis om iedere keer een nieuwe look te creëren!

De 100 years collection en festivalbag zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat vanaf 27 mei 2015.

Consumentenprijzen

  • Maybelline ByDanie Nude Palette  € 15,99
  • Maybelline ByDanie Master Precise  € 9,49
  • Maybelline ByDanie Brow Drama  € 8,99
  • Maybelline ByDanie Lash Sensational  € 15,49

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief