Maximale bruiningsintensifiers voor een gebronsde teint!

Geplaatst op: 02-04-2010

Wie in het voorjaar en de zomer met een fraai gebronsde teint voor de dag wil komen, begint tijdig met een zonnebankkuur. Om de huid niet alleen mooi diep bruin te laten worden, maar deze tevens van voedingsstoffen, bescherming tegen voortijdige veroudering én optimale hydratatie te voorzien, is Hot! van Australian Gold® wereldwijd al jaren een absolute bestseller. Dit paradepaardje onder de bruiningslotions is er dit jaar zowel zonder als mét maar liefst viervoudige bronzers!

Hot! is een topproduct uit de lijn Best Products van Australian Gold®. Alle bruiningslotions uit deze lijn zorgen voor de diepst mogelijke bruining en bieden een maximale huidverzorging en dito bescherming. Deze formules bevatten het hoogst mogelijke gehalte aan bruinende en hydraterende werkstoffen, vitaminen en enzymen. Dit zorgt voor een schitterende diepbruine teint met een fraaie goudkleurige glans. De toevoeging van een exclusieve Biocide TM- antibacteriële formule zorgt ervoor, dat de huid na het bruinen onder zonnebank minder ruikt.

Maximale bruiningsintensifiers voor een ultiem gebronsde teint!Get Hot!

Hot! van Australian Gold® is een zeer voedingsrijke bruiningslotion. De formule bevat macadamia notenolie en omega oliën (uit Olijven, Aloë Vera en Tea Tree) voor een zo diep mogelijk bruiningsresultaat. Het toegevoegde exclusieve Biosine Complex combineert een hoge concentratie Aloë Vera, botanische extracten en vitamine E, voor een optimale hydratatie en bescherming van de huid. Het geavanceerde CellMoistTM Complex is een tweevoudige combinatie van bruiningsbevorderende werkstoffen en intensief huidverzorgende bestanddelen. Dankzij de toevoeging van liposomen, Coenzym Q10 en de antioxidant vitamines A, E, C en F, wordt huidveroudering vertraagd en wordt de vorming van fijne lijntjes en rimpels zoveel mogelijk tegengegaan. Hot! is een hoogwaardige bruiningsintensifier voor een ieder die vrij gemakkelijk bruint. Het resultaat? Een langdurige, diep gebronsde teint. De huid krijgt een prachtige goudkleurige gloed en is optimaal gehydrateerd én gevoed!

NIEUW: Hot! met viervoudige bronzers... the darker, the hotter!

Naast de succesformule van Hot! introduceert Australian Gold® dit jaar nieuw in het assortiment een versie van Hot! met bronzers. Deze maximale bruiningsformule staat garant voor een onmiddellijke donkere bruining die tot wel acht dagen aanhoudt. Deze directe bruining is te danken aan de toegevoegde krachtige, viervoudige bronzers. Hot! met bronzers heeft voorts dezelfde topkwaliteit en ultiem verzorgende, hydraterende en voedende werking als de originele versie van Hot! Omdat de formule krachtige bronzers bevat, dienen de handen na het aanbrengen goed te worden gewassen.

 

Meer informatie: www.bradford.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief