Matterende oplossing voor de glimmende T- zone in je gezicht

Geplaatst op: 08-03-2011

Matterende oplossing voor de glimmende T- zone in je gezicht

Bij een eerste kennismaking letten mensen vaak op het gezicht. Een goed verzorgde, niet glimmende huid, vormt dan een visitekaartje voor je algehele voorkomen.

In een handomdraai

Een glimmende T- zone is allesbehalve aantrekkelijk en is erg vervelend en vraagt om een direct matterende oplossing. Om je vette gedeeltes in het gezicht in een handomdraai te matteren, introduceert Paula's Choice  de innovatieve ‘Shine Stopper Instant Matte Finish'!

NIEUW! Paula's Choice Shine Stopper Instant Matte Finish

Veel mensen herkennen het hinderlijke fenomeen, waarbij de huid van het voorhoofd, de neus en/of kin in de loop van de dag gaat glimmen. De nieuwe Paula's Choice ‘Shine Stopper Instant Matte Finish' doet zijn naam eer aan! Dit innovatieve product heeft een direct matterend effect bij glimmende huiddelen dankzij de geavanceerde talgabsorberende ‘MICROSPONGE- Technologie'.

Maar liefst 6 uur perfect mat 

De  ‘Shine Stopper Instant Matte Finish' vormt een ideaal product voor de vettere huid en is een uitstekende make-upbasis voor een huid die snel neigt tot glimmen. De frisse formule is niet vet, houdt de huid gedurende maar liefst 6 uur perfect mat, verfijnt grove poriën en vermindert tevens onzuiverheden bij een regelmatig gebruik.

Magnifieke make-up tips en vragen

Paula Begoun deelt haar omvangrijke kennis graag met je voor make-up tips en trucjes en voor make-up problemen, vragen of oplossingen.

 

Verkoopprijs

  • Paula's Choice Shine Stopper Instant Matte Finish  € 24,15/30 ml

Meer informatie: www.paulaschoice.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief