Marriët Gakes wint Coiffure Award 'Color Technician of The Year 2014'

Geplaatst op: 13-05-2014

Marriët Gakes wint Coiffure Award 'Color Technician of The Year 2014'

Marriët Gakes heeft afgelopen zondag tijdens de uitreiking van de Coiffure Awards 2014 de felbegeerde Color Technician of The Year Award gewonnen. Het was voor haar de 4e keer dat ze werd uitgeroepen tot dé kleurexpert van Nederland.

Marriët, die al 17 jaar in het kappersvak zit en sinds 2006 werkzaam als Colour Director bij Salon B en B academy, sleepte deze award in de wacht met haar kleurrijke, exotische Avant-Gardistische serie.

Het juryrapport

Het juryrapport luidde als volgt: "Veel techniek met een uitgesproken eindresultaat, harmonische geheel met goed overlopende kleuren, perfectie tot in de finesse gekleurd, de technische grenzen van haarkleuring zijn excellent verkend." Marriëts unieke kijk op kleur en haar uitgebreide kennis van kleurmethodes maken haar tot één van de meest betrouwbare en innovatieve autoriteiten op het gebied van haarkleur in Nederland. Ook won ze zondag een Coiffure Award in de categorie dames.

Persoonlijkheid en uitstraling

Marriët: "Ik wil out of the box bezig blijven met kleur. Een persoonlijke custom made, unieke kleur is waar het uiteindelijk om draait in de salon. Deze kleurserie is niet iets wat direct te vertalen is naar de salon, maar het kan een kapper én een klant wel inspireren. Het toont aan wat er allemaal mogelijk is met kleur en wat het met je uitstraling kan doen. Niet voor niets bieden we bij Salon B, waar ik Color Director ben, totaalplaatjes. Door coupe en kleur op elkaar af te stemmen, wordt het eindresultaat zoveel sterker!"

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief