Marketing Results presenteert MR Masterclasses; vaktraining op niveau

Geplaatst op: 02-07-2012

Marketing Results presenteert MR Masterclasses; vaktraining op niveau

MR Masterclasses is een dag voor drogisterijmedewerk(st)ers waarbij diverse fabrikanten hun productinformatie op een leuke en leerzame manier presenteren.

De Masterclasses worden gehouden op maandag 24 september a.s. in Hotel Houten van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Productkennis en verkoopadviezen

Leuk, leerzaam, afwisselend en interactief: dat zijn wel de belangrijkste kenmerken van de MR Masterclasses. In Hotel Houten komen fabrikanten en deelnemers samen om productkennis en verkoopadviezen te delen. Deelnemers zijn na deze dag in staat om hun klanten van nóg beter advies te voorzien, zodat ze de winkel tevreden verlaten (én weer terugkomen).

Verschillende Masterclasses

Er zijn diverse rondes verdeeld over de dag, waarbij deelnemers bij elke ronde de keuze hebben uit verschillende Masterclasses. In totaal kan een deelnemer bij 3 á 4 sessies aanwezig zijn. Ze bepalen zelf welke Masterclasses ze graag willen bijwonen. Hierbij geldt wel het principe: vol = vol. Wie op uitnodiging van een fabrikant een VIP-kaart heeft ontvangen, heeft gegarandeerde toegang tot de Masterclass van de betreffende fabrikant.

Maak kans op een entreekaart! 

Daarnaast verloot Marketing Results 50 entreekaarten onder lezers die naar info@marketing-results.nl o.v.v. MR Masterclasses een mail sturen met hun naam, adres en de winkel waar ze werken, of het inschrijfformulier op de site invullen. De overige beschikbare plaatsen worden op volgorde van aanmelding toegewezen.

Informatieve en leerzame dag 

Tijdens de gehele dag worden de deelnemers in de watten gelegd en voorzien van een hapje en een drankje. Daarnaast ontvangt iedereen aan het einde van de dag een goedgevulde goodiebag. Maar uiteraard is de opgedane kennis het belangrijkste! De deelnemende fabrikanten op maandag 24 september a.s. zijn onder andere Schwarzkopf & Henkel, OTC Pharma met Marcus Rohrer Spirulina, TS Products met de natuurlijke verzorgingslijn Earth Line en Pflüger Schüsslerzouten en Pharma Nord. Na deze dag weten de deelnemers alles over haarkleuring, huidverzorgingsproducten en voedingssupplementen en andere drogisterijgerelateerde artikelen. Bovendien is er de mogelijkheid om in de pauze diverse stands van fabrikanten te bezoeken. Meer informatie op www.mrmasterclasses.nl

Ook een Masterclass geven?

Bedrijven die geïnteresseerd zijn in het geven van een Masterclass óf graag hun productinformatie middels een stand met de bezoekers willen delen, kunnen contact opnemen met Paula Brinks, tel. 030-221 89 36 en 06-41 22 30 30 of Janet
Leasa tel. 06-46 23 40 99. Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar!

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief