Marc O’Polo Fragrance - The simple beauty of life

Geplaatst op: 23-04-2010

Onlangs lanceerde Marc O'Polo de nieuwe lijn Marc O'Polo FRAGRANCE. Met deze lancering versterkt het premium casual lifestylemerk zijn assortiment met een nieuwe sensuele dimensie en voltooit daarmee het karakter en de stijl van de collectie.

Voor een compleet gevoel van het leven - een duidelijk statement waar natuurlijkheid, purisme, kwaliteit, persoonlijkheid en innovatie worden beschouwd als een harmonische eenheid. Natuurlijk, eenvoud, kwaliteit, persoonlijkheid en innovatie zijn de belangrijkste sleutelwoorden van Marc O'Polo. Ze staan voor het merk en worden ook weerspiegeld in het nieuwe parfum ‘Signature Couple': The Simple Beauty of Life!

Liefdevolle, sterke persoonlijkheden en onconventioneel zijn de mensen die Marc O'Polo inspireren: mensen die een individueel leven in een stedelijke omgeving genieten en tegelijkertijd in harmonie met de natuur zijn. Mensen die gevoelig zijn voor veranderingen, waarin zij op een nieuwe manier te maken hebben met de wereld als een mondiale omgeving. Het zijn mensen die een passie hebben voor zoeken en vinden, die liever een omweg maken dan de menigte volgen. Zelfbewuste vrouwen die hun eigen weg gaan - zonder hun vrouwelijkheid te verliezen. Krachtige mannen die genieten van al het nieuwe.

De luchtige, pure schoonheid van de natuur

De luchtige, pure schoonheid van de natuur

Het zijn meer de ideeën dan de materiële zaken die ons leven verrijken, zoals een wandeling vóór het aanbreken van de dag. Langzaam kruipen de zonnestralen over het land. Sierlijk blaast de wind de zachte wolken voort en raakt zachtjes de duinen. Als een warme wind door je haar, raakt het de huid en beweegt de kleding. Men kan slechts het voortdurende geluid van de zee en het zachte ruisen van het riet horen. Ruimte voor stilte ontstaat. Voor weidsheid. Voor een sterke levendigheid. Deze luchtige schoonheid van de natuur wordt belichaamd door de nieuwe geuren van Marc O'Polo Fragrance.

Marc O'Polo FRAGRANCE - Details & Geuren

Sinds eind maart 2010 zijn de nieuwe Signature- geuren beschikbaar. Een Eau de Toilette voor dames en voor heren, alsmede een Douchegel, Bodylotion, Deodorant en Aftershave behoren tot het Marc O'Polo Fragrance- concept. Daarbij is het sinds 1967 bestaande premium label van de moderne casualwear trouw gebleven aan zijn filosofie. Het gebruik van natuurlijke materialen en strakke designs als een uiting van vertrouwen, innerlijke tevredenheid en een sterke persoonlijkheid vormen de nieuwe geurervaring. Sensueel, discreet en eerlijkheid laat Marc O'Polo zich zien als "The Simple Beauty of Life".

Marc O'Polo FRAGRANCE Women

Ontwikkeld door de ‘neuzen' van het huis Robertet

Achter de vertaling van de typische Noorse Wereld van Marc O'Polo, in de vorm van een geur staan de succesvolle internationale parfumeurs uit het Franse Grasse, van het huis ROBERTET - Richard Ibanez en Michel Almairac. In detail is Ibanez verantwoordelijk voor de damesgeur en Almairac voor de herengeur. Het resultaat zijn twee harmonieuze geuren, die subtiel maar onmiskenbaar ondersteuning bieden aan de stijl en de persoonlijkheid van degene die ze draagt.
2/3

Individualiteit en natuurlijke ingrediënten

Individualiteit en het gebruik van natuurlijke ingrediënten kenmerken beide geuren, wiens geselecteerde componententen tot een unieke geurervaring leiden.

Marc O'Polo FRAGRANCE Women:

Marc O'Polo FRAGRANCE voor haar maakt indruk met een elegante topnoot van fresia, appel en zwarte bessen, versterkt door frisse mandarijn. Bloemig ontwikkelt zich de hartnoot, die dankzij het gebruik van perzik, jasmijn, roos en pioen pure sensualiteit belichaamt. De combinatie van vanille, muskus en amber geeft de zachtzoete, fruitige geur warmte in de basis.

Marc O'Polo FRAGRANCE Men:

Marc O'Polo FRAGRANCE MenMarc O'Polo FRAGRANCE voor hem is een pittige houtgeur. In de verkwikkende topnoot bergamot, elemihars, Peruaanse peperboom en intense gember. Fruitige appel vormt hart van de geur. De aardse basis krijgt door het gebruik van houtnoten zoals mos, muskus, amber en witte ceder een karakteristieke, mannelijke finish.

Meer informatie: www.beauty-brands-international.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief