MARBERT Bath & Body ‘Energy’

Geplaatst op: 02-06-2010

Soms wil je jezelf echt verwennen en genieten van een zijdezachte huid die subliem ruikt. Deze ultieme luxe schenkt de nieuwe MARBERT Luxury Bath & Body Care- lijn ENERGY je nu voor elke dag! Met haar aromatische, frisse geurbeleving zorgt deze nieuwe bodylijn dagelijks voor verkwikkende energie. Ideaal voor na het sporten en voor de dagelijkse verzorging tijdens en net na de zomermaanden en... om straks het najaar energiek tegemoet te treden!

MARBERT Bath en Body Energy
Het hart van de MARBERT Bath & Body Energy- lijn is een verkwikkende Eau Fraîche, die als een bruisende waterval alle zintuigen intens stimuleert. Deze geur is een bron van oneindige energie en frisheid en is tevens terug te vinden in de complete lichaamsverzorgingslijn die bestaat uit drie verwenproducten. Alle producten uit de lichaamsverzorgingslijn bevatten een speciaal watermeloen-extract (Herbasol), dat de huid met essentiële mineralen en de vitaminen B en C verzorgt, voor een gladde, zachte huid, die uitnodigt om aangeraakt te worden!

Bath & Body Energy Eau Fraîche (€ 24,-/100ml)

Eenmaal sprayen, diep ademhalen en je ervaart direct hoe deze geur je bruisende, hernieuwde energie geeft. Het sprankelende parfum verfrist en versterkt alle zintuigen met een topnoot van limoentjes, kiwi, rabarber en groene thee. Aquatische nuances van de lotusbloem komen in het hart samen met witte jasmijnbloem, die de geur een sensuele touch geeft. De Eau Fraîche heeft een warme, vrouwelijke basisnoot van amber en patchouli met een houtachtige ondertoon.

Bath & Body Energy Energizing Shower Gel (€ 8,50/200ml)

Deze intensief verzorgende bad- en douchegel reinigt de huid grondig op een milde wijze. De formule geeft een onmiddellijk gevoel van intense verfrissing en wellness en is geschikt voor alle huidtypes. Panthenol stimuleert de celvernieuwing. Herbasol, een extract van de watermeloen met mineralen en de vitaminen C en B, zorgt voor een soepele en zijdezachte huid.

Bath & Body Energy Energizing Shower Peeling (€ 13,50/200ml)

Deze zachte en verfrissende bodypeeling geeft in no time een gladde, zachte en soepele huid. De geraffineerde combinatie van jojobaparels en kleine bamboekorreltjes maakt de huid na ieder gebruik gladder en voelbaar zachter. Dode en droge huidcellen worden voorzichtig verwijderd en de huid wordt optimaal voorbereid op de volgende verzorging. Herbasol, een extract van de watermeloen met mineralen en de vitaminen B en C zorgt voor een gladde en zijdezachte huid.

Bath & Body Energy Energizing Body Lotion (€ 8,50/200ml)

Een regelrechte verkwikkende verwenverzorging voor body & mind! De droge of gevoelige huid wordt onmiddellijk gekalmeerd en van vocht voorzien. Herbasol, een extract van de watermeloen met mineralen en de vitaminen B en C, zorgt voor een soepele, zijdezachte huid. De huid wordt beschermd tegen vochtverlies en krijgt meer elasticiteit en veerkracht. De activerende MARBERT Bath & Body Energy- geur brengt nieuwe dynamiek en zorgt direct voor een opgewekt humeur!

Meer informatie: www.marbert.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief