Mannen presteren beter wanneer ze er goed uit zien

Geplaatst op: 31-05-2013

Mannen presteren beter wanneer ze er goed uit zien

Steeds meer mannen gebruiken tegenwoordig ook huidverzorgingsproducten. Maar een mannenhuid is anders dan die van vrouwen, dikker en vaak vetter. Voor de dagelijkse verzorging heeft Nivea daarom twee productlijnen: Nivea Men Originals Line en Nivea Men Active Age.

Want een man mag ook ijdel zijn, uit onderzoek van Nivea is juist gebleken dat maar liefst 81% van de mannen aangeeft aan dat een goed uiterlijk meer zelfvertrouwen geeft!

Meer zelfvertrouwen

Nivea deed vorige maand ter ere van de herpositionering van het merk namelijk een onderzoek naar de invloed van het uiterlijk op het algemene zelfvertrouwen en prestaties op het voetbalveld. Hier gaf meer dan 68% van de mannen aan dat ze het belangrijk vinden om er goed uit te zien tijdens het spelen van hun wekelijkse voetbalwedstrijd en 88% zei dat ze daardoor een betere wedstrijd speelden.

Lekker in je vel met Nivea Men

Maar liefst 78% van de mannen gaf in het onderzoek aan op zijn minst één keer verkozen te zijn tot beste speler van het veld wat bij 89% zorgde voor een ‘goed' of zelfs ‘fantastisch' gevoel bij het winnen van de begeerde titel en hierdoor het zelfvertrouwen toenam. Daarnaast denkt 72% van de mannen dat zij onvervangbaar zijn binnen hun eigen team, waarbij ze aangeven zich vooral op het gebied van positiespel sterker voelen dan hun voetbalmaten.

Nivea Men Originals Lijn

De Nivea Men Originals Lijn is een makkelijke en snelle verzorging voor de man die de droge huid hydrateert, beschermt en verzorgt. Het bestaat uit verschillende producten zoals een Face Gel, Face Scrub, Vochtinbrengende gezichtscrème, Intensieve gezichtscrème, Scheergel en Aftershave Balsem. Verzorgende producten die nodig zijn om de man er beter uit laten zien en zich beter te laten voelen!

 

Consumentenadviesprijzen

  • Nivea Originals Scheerschuim € 4,06/200 ml
  • Nivea Originals Scheergel € 4,06/200 ml 
  • Nivea Originals Face Scrub € 5,58/75 ml
  • Nivea Originals Face Gel € 5,58/100 ml 
  • Nivea Originals Intensieve gezichtscrème € 9,14/50 ml
  • Nivea Originals Vochtinbrengende gezichtscrème € 9,95/75 ml 
  • Nivea Originals Herstellende Aftershave Balsem  € 7,58/100 ml

Het onderzoek past in de nieuwe campagne ‘It starts with you', waarmee Nivea Men de Nederlandse man uitdaagt het beste uit zichzelf te halen.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief