Mannen hebben veel moeite met kerstshoppen

Geplaatst op: 15-12-2011

Mannen hebben veel moeite met kerstshoppen

Voor het vinden van het juiste kerstcadeau voor hun partner schijnen de mannen er toch weer elk jaar moeite mee te hebben. Vaak geven ze ook het verkeerde cadeau...

Dit jaar kunnen ze wel wat extra hulp gebruiken!

Het verkeerde kerstcadeau

Vorig jaar wees een onderzoek van een groot warenhuis uit dat slechts één op de tien mannen er in slaagt het juiste kerstcadeau voor hun partner te kopen. Vaak koopt de man iets waar hij zelf iets aan heeft of iets in de verkeerde maat. Het is zelfs zo dat 40 procent van de vrouwen elk jaar een ongeschikt cadeau van hun partner krijgt, 1 op de 10 vrouwen krijgt zelfs helemaal geen cadeau! Met de volgende handige tips wordt deze Kerst pas echt een geslaagd feest!

Tip 1: oriënteer je online

Internet gaat een steeds grotere rol spelen bij het aankopen van cadeaus. Niet voor niets want op internet kun je je breed oriënteren. 8 van de 10 consumenten doen tegenwoordig online onderzoek voor een aankoop. Hierna gaan de meeste mensen overigens wel naar een echte winkel om het product aan te schaffen. Bij de categorie persoonlijke verzorging koopt 90 procent het product uiteindelijk in een winkel en niet online. Dus de tip voor vrouwen is: oriënteer je op internet naar cadeaus voor jezelf en stuur je partner een samenvatting van dingen die je aanspreken.

Tip 2: ga gezellig samen winkelen

Bijna de helft van de mannen koopt een cadeau voor hun vrouw of vriendin wanneer ze samen winkelen om zich ervan te verzekeren het juiste cadeau te hebben gekocht. Dit is natuurlijk ook helemaal niet verkeerd. Maak er een gezellig weekendje van en het scheelt een hoop stress en miskopen. Er zijn bovendien ook overal leuke kerstmarkten.

Tip 3: grote kans van slagen bij drogist

Mannen kunnen het beste het cadeau uitzoeken bij de drogist. Onderzoek wijst uit dat vier van de vijf mensen hier bij hun zoektocht naar een geschenkset meteen slagen. Drogisten bieden elk jaar een ruime keuze aan geschenksets.

Kneipp, top 3 meest verkochte geschenkverpakkingen

In de jaren tachtig bracht Kneipp een bijzonder doosje uit met badolie miniaturen. Dit was één van de eerste geschenksets in Nederland. Anno 2011 behoort Kneipp nog steeds tot de top 3 van meest verkochte geschenkverpakkingen in Nederland, een cadeau van Kneipp is altijd goed! Niet voor niets, want Kneipp producten hebben een heerlijke geur, zijn van hoge kwaliteit en ze doen echt iets voor je.

Standaard sets en limited editions

Kneipp heeft een aantal geschenksets in het assortiment die het gehele jaar verkrijgbaar zijn bij elke drogist, zoals de bekende set met Badolie miniaturen en de Badkamergeheimen. Daarnaast ontwikkelt Kneipp elk jaar speciale ‘limited edition' geschenkverpakkingen voor de december feestmaand en Moederdag.

Kneipp Kerstsets 2011

Dit jaar heeft Kneipp de volgende speciale geschenksets voor de feestdagen:

  • Toilettas Douche  € 9,99, alleen bij DA
  • Mini douche set  € 4,99, alleen bij DA
  • Lavendel douche en body 75 ml  € 7,99
  • Lavendelset groot  € 14,99
  • Flower Power douche en body 75 ml  € 7,99
  • Amandel douche en body 75 ml  € 7,99 

 

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief