Make-up voor 's nacht die je huid mooier maakt?

Geplaatst op: 22-06-2011

Make-up voor 's nacht die je huid mooier maakt?

Veel vrouwen halen 's nachts hun make-up er niet af maar er zijn er ook veel die zich niet zonder make-up durven te vertonen aan hun partner uit onzekerheid.

In mum van tijd uitverkocht

Toch weten de meeste vrouwen wel dat 's nachts make-up op de huid laten zitten slecht is, toch laten ze de make-up zitten uit luiheid maar ook uit onzekerheid omdat ze zich zonder onaantrekkelijk vinden. Maar er is hoop; een poeder die je 's nachts kunt laten zitten en je huid bovendien ook mooier maakt terwijl je slaapt! De campagne was te zien bij een programma van thuiswinkelen in het buitenland op de tv en was binnen een mum van tijd helemaal uitverkocht!

Stevige, mooie en gladde huid terwijl je slaapt

De makers van de minerale poeder van Bare Escentuals, 's werelds best verkochte minerale poeder, hebben namelijk de 'Pure Transformation Night Treatment' ontwikkeld die je huid 's nachts steviger en gladder maakt, je huidcellen helpt te vernieuwen en de zichtbaarheid van poriën verminderd.

Zonder parabenen, sulfaten, geur en kleurstoffen

De minerale poeder geeft niet af aan het kussen, is 100% natuurlijk en is zonder parabenen, sulfaten, synthetische geuren en kleurstoffen. Het is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en kost rond de € 42, wanneer het te koop is in Nederland is nog niet bekend.

 

 

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief