Make-up verwijderen én gelijk je huid verzorgen met Paula's Choice Gentle Touch Makeup Remover

Geplaatst op: 12-12-2012

Make-up verwijderen én gelijk je huid verzorgen met Paula's Choice Gentle Touch Makeup Remover

Een van de belangrijkste dingen voor het behoudt van een mooie en gezonde huid is voor het slapen gaan je make-up zorgvuldig verwijderen. Vooral de gevoelige en tere huid rondom de ogen heeft behoefte aan een zachte, maar effectieve formule.

De Gentle Touch Makeup Remover van Paula's Choice is een doeltreffende make-upreiniger en vewijdert op een zeer milde wijze diverse soorten (oog)make-up.

Verwijdert ook waterproof mascara

De Gentle Touch Makeup Remover van Paula's Choice is geschikt voor alle huidtypen, is zorgvuldig samengesteld en is uiterst geschikt voor de verzorging van de gevoelige oogcontouren. Deze milde niet-vette tweefasen-formule verwijdert eenvoudig en snel alle oogmake-up, zelfs de meest hardnekkige of waterproof mascarasoorten, en verwijdert ook heel makkelijk foundation, lippenstift of blusher.

Met krachtige antioxidantwerking

Tevens heeft Paula's Choice Gentle Makeup Remover in de nieuwe verpakking een intensief verzorgende werking. Dankzij onder andere glycerine, aloë vera sap en allantoïne gaat het opgezwollen oogleden tegen en heeft het toegevoegde groene thee-extract een krachtige antioxidantwerking die de strijd aangaat tegen de vorming van rimpels en fijne lijntjes in het gezicht.

 

Consumentenadviesprijs

  • Paula's Choice Gentle Touch Makeup Remover  € 18,50/118 ml

Alle formules van Paula's Choice zijn uitermate huidvriendelijk en 100% vrij van geur- en kleurstoffen.

Meer informatie: www.paulaschoice.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief