Make-up van IsaDora, NYX en Sleek bij V&D

Geplaatst op: 22-08-2014

Make-up van IsaDora, NYX en Sleek bij V&D

De bekende en populaire cosmetica merken IsaDora, NYX en Sleek zijn eind augustus nu ook verkrijgbaar bij zes filialen van V&D, het grootste warenhuis van Nederland. 

De filialen zijn Amsterdam Noord, Dordrecht, Heerlen, Hoofddorp, Roosendaal en Rotterdam Zuidplein.

IsaDora

Het Zweedse cosmetica merk Isadora heeft een breed assortiment make-up, waaronder een lijn met 100% mineralen make-up. Het merk is geheel nieuw voor de Nederlandse markt, staat voor hoge kwaliteit en biedt kleuren in de laatste trends. De gebruikte ingrediënten zijn van hoge kwaliteit, parfumvrij en klinisch getest (niet op dieren). Dit maakt de IsaDora producten ook geschikt voor de gevoelige huid en ogen.

NYX

Het bekende merk NYX komt uit het zonnige L.A. in de Verenigde Staten. NYX is het snelst groeiende cosmetica bedrijf in de VS en is onlangs overgenomen door L'Oréal. Het merk heeft basis producten, make-up voor een speciale gelegenheid en een make-up trendlijn. NYX make-up staat bekend om sterk gepigmenteerde kleuren en een aantrekkelijke prijsstelling.

Sleek

De make-up van het merk Sleek heeft de laagste prijsstelling en komt uit London. Het merk staat vooral bekend om haar prachtige blushes, poeders en oogschaduwpaletten. Sleek kent een heel breed kleurenpalet, waardoor deze make-up geschikt is voor vrouwen met alle huidskleuren, van lelieblank tot heel donker. Sleek make-up is op dit moment exclusief verkrijgbaar bij V&D.

Bron: www.vd.nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief