Magische geur: Oilily Eau de Parfum

Geplaatst op: 11-09-2013

Magische geur: Oilily Eau de Parfum

Wie kent de succesvolle Oilily geur nou niet! Al bijna 25 jaar is deze unieke geur nog steeds onveranderd. Oilily heeft onlangs haar vernieuwde parfum gelanceerd samen met twee heerlijke bodyproducten: een Bad & Douchegel en Body Lotion, verpakt in vrolijke en kleurrijke flacons waar Oilily om bekend staat.

Het nieuwe Oilily Eau de Parfum is een bloemige, speelse en dromerige geur waarin alles om de ingrediënten draait.

Geurende exotische bloemen, rijp zomerfruit...

Oilily Eau de Parfum is een geur om heerlijk bij weg te dromen. Met verrukkelijke noten van o.a. vers geplukte Siciliaanse mandarijn, Spaanse limoen, Jasmijn, Cyclaam, Lelietjes-van-Dalen, meloen, groene appel, sandelhout, eikenmos en Indonesische vetiver. De glazen flacon is versiert met prachtige kleurrijke bloemen, fruit en hout. En de dop? Die is felrood, terwijl de verstuiver bestaat uit twee kleuren: fluor roze en groen. Een echte ware eyecatcher!

Prachtig felroze blikje

Deze vernieuwde geur van Oilily zit in een prachtig vierkant felroze blikje, met op het deksel een reliëf van kleurrijke bloemen en vruchten. Een regelrecht collectors item! In het blikje zitten ook nog drie bloemenzaadjes van Korenbloem, Klaproos en Azalea zodat je je eigen bloementuin tot bloei kan laten komen.

Oilily Eau de Parfum Bath & Shower Gel en Body Lotion

Wil je je helemaal van top tot teen met de vernieuwde Oilily geur laten omringen? Er is ook een bijpassende Bath & Shower Gel en Body Lotion verkrijgbaar! De Bath & Shower Gel schuimt lekker, ruikt heerlijk en zit verpakt in een felroze flacon. De Body Lotion smeert goed uit, wordt snel opgenomen, heeft een lekkere geur en zit in een felgele flacon. Beide flacons zijn net als de Oilily Eau de Parfum versiert met de prachtigste bloemen en vruchten in Oilily stijl.


Consumentenadviesprijzen

  • Oilily Eau de Parfum  € 24,95/30 ml
  • Oilily Eau de Parfum  € 29,95/50 ml
  • Oilily Eau de Parfum  € 34,95/75 ml
  • Oilily Bath & Shower Gel (roze flacon) € 12,95/200 ml
  • Oilily Body Lotion (gele flacon) € 12,95/200 ml

Meer informatie: www.oililyworld.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief