MAC introduceert Masterclass Brush Collection

Geplaatst op: 17-01-2014

MAC introduceert Masterclass Brush Collection

Wat zijn ze prachtig en handig om make-up mee aan te brengen! MAC heeft onlangs de Masterclass Brush Collection geïntroduceerd, drie gloednieuwe ultra-moderne Pro brushes met een hoog prestatie niveau.

Ergonomisch met zijdezachte vezels

De Masterclass Brush Collection van MAC is ergonomisch ontworpen voor een gelijkmatige en moeiteloze applicatie en heeft zijdezachte synthetische vezels die ervoor zorgen dat het product naadloos wordt opgenomen en aangebracht. Bovendien zijn de brushes voorzien van speciale (anti-slip) handvaten voor absolute controle en het gekanteld uiteinde houdt handen en vingers uit de weg voor ultieme precisie.

MAC Brush Linear 1

De nieuwe MAC Brush Linear 1 heeft korte en fijne haartjes en is perfect geschikt om je lippen of wimperlijn perfect te voorzien van een dunne, scherpe lijn of om je wenkbrauwen mee in te vullen met o.a. wenkbrauwpoeder. Ook ideaal om mee te blenden.

MAC Brush Oval 3

De MAC Brush Oval 3 heeft een ovale vorm en is geschikt voor het aanbrengen en verdelen van zoal foundation, concealer, correcter en oogschaduw op moeilijk te bereikbare plekken zoals onder en aan de binnenkant van je ogen en neusvleugels.

MAC Brush Oval 6

De MAC Brush Oval 6 is een ronde kwast en uitermate geschikt voor het gezicht voor het perfect aanbrengen van o.a. primer, BB cream, CC cream, foundation, poeder, bronzer, blusher en highlighter.


Consumentenadviesprijzen

  • MAC Brush Linear 1  € 28,00
  • MAC Brush Oval 3  € 35,00
  • MAC Brush Oval 6  € 44,00

MAC Masterclass Brush Collection is verkrijgbaar bij de MAC store en via www.maccosmetics.nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief