Maak Valentijnsdag speciaal met Oscar & Babette

Geplaatst op: 09-01-2012

Maak Valentijnsdag speciaal met Oscar & Babette

Valentijnsdag staat in het teken van romantiek en pure hartstocht. Vier de liefde met Oscar & Babette, het nieuwe Nederlandse Lifestyle- & Wellness Label dat qua merk staat ‘For a Joyful Way of Living'!

Prikkelt je zintuigen met 'lustbevorderende' Mood Mist

Oscar & Babette ‘In the Mood' Aromatherapie Mood Mist is een regelrechte ‘afrodisiacum spray'! De formule zonder drijfgassen is ontwikkeld op basis van zuiver bronwater, natuurlijke kokosderivaten en bevat uitsluitend 100% natuurlijke etherische oliën. Je gebruikt deze ‘lustbevorderende' geurnevel op een drager van linnengoed of als omgevingsspray. De geurcompositie van 100% natuurlijke etherische oliën van o.a. sensuele Ylang Ylang en Patchouli in combinatie met mysterieus geurende Arabische Jasmijn, prikkelt je zintuigen plezierig en wakkert het sensuele verlangen aan!

EcoSojawas Geurkaars voor een romantische Valentijnsdag

De roos is de Koningin der bloemen staat voor pure romantiek! Hul je leefomgeving in een verfijnd geurwaasje van dauwzachte, versgeplukte rozenblaadjes met de Oscar & Babette ‘Rose Petals' Sojawas Geurkaars. Deze lieflijk geurende rozen- geurkaars is ontwikkeld op basis van biologisch afbreekbare, 100% natuurzuivere EcoSoja was. Het speels vormgegeven en compacte kaarsblikje heeft drie symmetrisch verdeelde, ongebleekte 100% katoenen lontjes. Dit zorgt voor een heel bijzonder effect, voor een Valentijnsdag boordevol Rozengeur & ‘Kaarsenschijn'!

Kom ‘In the Mood' met sensueel geurend kaarslicht

Een sensueel ‘Valentijns rendez- vous' vraagt om de juiste sfeerverlichting én geurbeleving. Creëer zacht kaarslicht en kom in een sensuele stemming met de Oscar & Babette ‘In the Mood' EcoSoja was geurkaars! Deze verfijnde geurkaars is ontwikkeld op basis van 100% natuurlijke, biologisch afbreekbare sojawas en natuurzuivere etherische oliën van zinnenprikkelende Ylang Ylang, Patchouli en Lavendel met een mysterieus vleugje Arabische Jasmijn. Deze geurkaars bevindt zich in een recyclebaar aluminium blikje met een inhoud van 220 gram en staan garant voor ca. 40 uur verfijnd en natuurzuiver geurend kaarslicht.

 

Consumentenverkoopprijzen

  • Oscar & Babette ‘In the Mood' Aromatherapie Mood Mist € 19,95/150 ml
  • Oscar & Babette ‘Rose Petals' EcoSojawas Geurkaars € 9,95/110 gram
  • Oscar & Babette ‘In the Mood' Aromatherapie EcoSojawas Geurkaars € 19,95/220 gram

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief