Maak kans op een exclusieve ontmoeting met Paula Begoun!

Geplaatst op: 09-03-2011

Maak kans op een exclusieve ontmoeting met Paula Begoun!

De bekende Amerikaanse beautyexpert Paula Begoun komt opnieuw naar Nederland in juni van dit jaar, als onderdeel van haar Europese bezoek!

Exclusieve ontmoeting met de ‘Cosmetics Cop'

Drie fans kunnen tijdens haar komst in ons land een exclusieve ontmoeting met de ‘Cosmetics Cop' winnen op vrijdag 17 juni in het Amstel Hotel te Amsterdam. Voor de pers zijn er tevens interviews mogelijk op 16 en 17 juni tijdens één- op- één sessies in dit prestigieuze hotel in het bruisende centrum van onze hoofdstad!

Beoordeling van cosmetische producten op basis van gepubliceerd wetenschappelijk onderzoek

Paula analyseert en beoordeelt cosmetische producten op basis van gepubliceerd wetenschappelijk onderzoek naar de werkzaamheid van ingrediënten. De kritische vraag daarbij is telkens: kan dit product met deze ingrediënten daadwerkelijk doen wat het claimt te doen? Paula deelt haar kennis via boeken, websites (waaronder ‘Beautypedia') en uiteenlopende TV- shows. Zo was zij geregeld te zien bij Oprah Winfrey en vele andere bekende Amerikaanse TV- programma's. Volgens Paula Begoun is er veel uitstekende huidverzorging en make-up verkrijgbaar, maar vaak zijn die producten onnodig duur.

Paula's Choice, betaalbare topkwaliteit producten zonder onnodige poespas!

In 1995 ontwikkelde de internationaal bekende beautyexpert haar eigen productlijn ‘Paula's Choice' met betaalbare huidverzorgingsproducten met een zeer hoge kwaliteit. Alle producten uit deze lijn zijn zorgvuldig samengesteld en getest. Paula gebruikt hiervoor uitsluitend ingrediënten die een bewezen positief effect op de huid hebben en doet geen overdreven uitspraken over haar producten. Alle claims zijn onderbouwd met gepubliceerd wetenschappelijk onderzoek. Kortom, de producten doen wat ze beloven!

Gerespecteerd cosmeticamerk wereldwijd

Sinds de start in 1995 is Paula's Choice over de gehele wereld een gerespecteerd cosmeticamerk geworden. In Europa heeft Paula's Choice sinds 2006 een eigen webwinkel. Er is één simpele reden voor de ongekende populariteit van haar producten: het is topkwaliteit huidverzorging voor een redelijke prijs, die daadwerkelijk doet wat qua claims op de verpakkingen wordt beloofd!

Kenmerken van de producten van Paula's Choice

  • Productsamenstellingen gebaseerd op betrouwbare, gepubliceerde research 
  • Producten die doen wat ze claimen, zónder valse beloftes! 
  • Producten, 100% vrij van parfum en kleurstoffen 
  • Tijdens geen enkele fase van het productieproces wordt er op dieren getest 
  • Effectieve, milieubesparende en hygiënische verpakkingen, gericht op een optimaal behoud van de werkzame stoffen

Drie maal kans op een exclusieve ontmoeting met Paula Begoun!

Drie fans van Paula Begoun en de producten van Paula's Choice maken kans op een ‘Afternoon Tea' en exclusieve ontmoeting met dé internationale autoriteit op het gebied van cosmetica. Dit is een uniek initiatief van Paula's Choice Europe. Tijdens de ontmoeting kan en mag men Paula alles vragen op het gebied van huidverzorging, huidproblemen, producten of andere gerelateerde interesses. Paula zal de winnaars tevens een persoonlijk huidadvies meegeven. De exclusieve ontmoeting met Paula Begoun tijdens de ‘Afternoon Tea' vindt plaats op vrijdag 17 juni 2011 van 16.00u.- 18.00u. in het prestigieuze Amstel Hotel in Amsterdam.

Hoe kan men meedoen met deze actie?

Onder hen die zich vóór 31 mei 2011 inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief via de website van  www.paulaschoice.nl, maken 3 gelukkige winnaars kans op de exclusieve ‘Afternoon Tea' met Paula Begoun ofwel één van de andere mooie prijzen, te weten: 10x een door Paula Begoun gesigneerde editie van ‘Don't Go to the Cosmetic Counter without Me'

2x een huidverzorgingsset met Paula's Choice producten

Voor een directe toegang tot deze unieke actie is er de link: www.paulaschoice-eu.com/ontmoet-Paula-Begoun

Meer informatie?

Deze unieke actie wordt mogelijk gemaakt door Paula's Choice Europe BV. Voor meer informatie is er de Nederlandse website:  www.paulaschoice.nl

Meer informatie: www.paulaschoice.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief