Maak je mooi met de nieuwe Etos Cosmetica-accessoires

Geplaatst op: 28-12-2012

Maak je mooi met de nieuwe Etos Cosmetica-accessoires

Bij het aanbrengen van je dagelijkse make-up heb je met de nieuwe en betaalbare Etos Cosmetica-accessoires alle must-haves in huis. Niet alleen zorgen ze voor een mooi resultaat en zijn ze voorzien van een zwarte rubberen handvat voor het makkelijk vasthouden, ze zijn bovendien ook nog een superscherp geprijsd!

Accessoires voor een perfecte look

De cosmetica-accessoires van Etos bestaan onder andere uit een foundationkwast, blusherkwast, kabuki kwast, diverse poederkwasten, dubbele oogschaduwkwast, waaierkwast, lip- en oogpenseel, wimper- en wenkbrauwborsteltje, epileerpincet, wimperkrultang, poederdonsjes, make-up sponsjes, reinigingsponsjes, comedonendrukker en een handige parfumverstuiver zodat je altijd en overal je lievelingsgeur bij je hebt!

In hersluitbare en transparante zipperbag

De extra luxe kwasten hebben zachte haren en zorgen voor een mooi, gelijkmatig en luchtig resultaat. De kwasten en applicators zijn van hoge kwaliteit en zijn met behulp van een milde shampoo heel makkelijk te reinigen. Alle cosmetica- accessoires van Etos zitten in een hersluitbare en transparante zipperbag en zijn ideaal om mee te nemen op vakantie, tijdens een weekendje weg of in je (hand)tas.

 

Verkoopprijzen

  • Etos Cosmetica-accessoires assortiment: variërend van € 1,39 tot € 3,99

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief