Maak je eigen kruidenthee in de A.Vogel tuinen

Geplaatst op: 22-04-2014

Maak je eigen kruidenthee in de A.Vogel tuinen

Vanaf volgende week maandag 28 april kun je weer de A.Vogel tuinen bezoeken op het mooie Landgoed Zwaluwenburg en genieten van de prachtige natuur.

Nieuw in de tuinen is het Kruidentheehofje, waar je van kruiden een heerlijke verse kop thee kunt maken die je zelf hebt geplukt!

Het Kruidentheehofje

De smaakbelevenis was het laatste zintuig dat nog geprikkeld moest worden in de A.Vogel tuinen. Het Kruidentheehofje was dan ook een logische stap in het afmaken van een complete natuurbelevenis. Vanaf 28 april kun je in het Kruidentheehofje je eigen kruidenthee zetten van zelf geplukte kruiden om vervolgens van alle weldadige smaken te genieten in de loungehoek op het terras bij zorgboerderij Westbroek na een wandeling over het prachtige landgoed.

Openingstijden A.Vogel tuinen

Je kunt gratis een bezoek brengen aan de A.Vogel tuinen van 28 april t/m 25 oktober, op maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Je auto kun je ook gratis parkeren. Naast het nieuwe Kruidentheehofje kun je natuurlijk ook één van de drie nieuwe arrangementen boeken zoals wandelen door de schilderachtige kruidenvelden of lopen op het Blotevoetenpad met verschillende voelbelevenissen.

Voor jong en oud

De A.Vogel tuinen biedt genoeg activiteiten en bezienswaardigheden voor jong en oud. De informatieborden wijzen je de weg langs de geneeskrachtige kruiden met planteninformatie en geneeskrachtige werking en alle natuurbelevenissen zoals de Trimbaan, Speeldernis van voornamelijk natuurlijke materialen, Bewegingsbaan, het Blotevoetenpad en leuke speurtochten.

Kijk voor meer informatie op www.avogel.nl/tuinen.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief