Maak bij hannah huidcoach kans op geweldige prijzen!

Geplaatst op: 07-02-2014

Maak bij hannah huidcoach kans op geweldige prijzen!

hannah, specialist in huidtherapie, presenteerde een paar maanden geleden de unieke huidcoach App. Deze app bevat inmiddels 27 belangrijke huidverbeterende vragen en antwoorden. Voor wiens vraag er niet tussen staat, heeft hannah een fantastische actie bedacht waarbij men kans maakt op geweldige prijzen zoals hannah producten en een hannah Xperience op het hannah landgoed in Voorthuizen incl. producten voor thuis!

In de huidcoach App (App Store) of Android App (Google Play) staan naast vragen en antwoorden, tips over de huid en huidverbetering en kunnen consumenten de dichtstbijzijnde huidcoach van hannah vinden.

Stel je vraag voor de huidcoach App en maak kans op fantastische hannah producten

Op 27 veel gestelde vragen over de huid geeft hannah in haar Huidcoach App de antwoorden. Staat jouw vraag hier niet tussen? Stel een unieke vraag die volgens jou thuishoort in de huidcoach App en maak kans op geweldige prijzen! De meest originele vragen zullen in de huidcoach App worden opgenomen en beantwoord, waarvan 5 winnaars worden uitgekozen die hiermee een hannah product naar keuze winnen.

Win een hannah XPerience in Voorthuizen

Eén winnaar van deze actie maakt bovendien kans op een hannah Xperience op het hannah landgoed in Voorthuizen incl. producten voor thuis. Tijdens de hannah Xperience geeft de huidcoach de winnaar een uitgebreide behandeling en persoonlijk productadvies met huidverbetering als doelstelling en resultaat. De behandeling start met een persoonlijke huidanalyse, waarbij de huidconditie gemeten wordt op vocht- en vetgehalte, pH-waarde en pigment/erytheem waarden. Vervolgens wordt de huid behandeld met producten die speciaal op het huidtype van de winnaar zijn afgestemd en zal hij of zij tevens de befaamde hannah bindweefselmassage ervaren!

Hoe kan je meedoen?

Download de huidcoach App, stel die ene unieke vraag en maak kans op een fantastische hannah-prijs! Wie weet vind je zelfs jouw ‘kwestie' terug in een hannah-advertentie in het magazine Quest! Dus durf te vragen en... let's App & Play!

Deze actie loopt vanaf 4 t/m 28 februari 2014, de winnaars ontvangen daarna bericht vanuit hannah SIRC.

 

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Meer informatie: www.huidcoach.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief