Luxe EcoSojawas Geurkaarsen in glas met ecolook- cadeaukokers

Geplaatst op: 07-09-2012

Luxe EcoSojawas Geurkaarsen in glas met ecolook- cadeaukokers

Oscar & Babette heeft met de nieuwste collectie luxe geurkaarsen de exclusieve geuren van drie ‘Verborgen Tuinen' gevangen in de vorm van stijlvolle sfeermakers en laten je qua geurbelevingen even heerlijk wegdromen naar de schatten van Moeder Natuur!

De nieuwste collectie ‘The Hidden Gardens' hebben de exclusieve geuren van een groene tuin na een zomerse regenbui, een geheime bloementuin in volle bloei en de magie van Toscane.

100% biologische EcoSojawas

Voor deze nieuwe geurkaarsen van Oscar & Babette zijn uitsluitend onversneden en daarmee heel pure en zuivere parfumoliën gebruikt van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Deze zijn toegevoegd in een coffee basis van 100% biologische EcoSojawas. Dankzij deze 100% natuurlijke en ecologische basis, wordt het smeltpunt van de Oscar & Babette Geurkaarsen aanzienlijk lager en branden deze met een relatief lagere temperatuur. Hierdoor worden de exclusieve geurcomposities veel gelijkmatiger verspreid, zodat deze als aangename achtergrondgeuren in de leefomgeving aanwezig zijn, zonder echter te gaan overheersen.

Geurnoten van een groene tuin na een zomerse regenbui

Ervaar de verkwikkende geurbeleving van een weelderige, groene tuin vlak na een stevige zomerse regenbui met de luxe geurkaars ‘Green Garden'. Een sprankelende mix van sappig bladgroen, pas gemaaid gras, frisse dauwdruppels op nog slapende bloesems en een vleugje ozon wekt alle zintuigen onmiddellijk!

Romantiek van een geheime bloementuin

Een romantische bloemenexplosie betovert de lucht met het poederachtige van bloeiende hyacint en jasmijnblaadjes in de topnoot. De geurkaars ‘Forgotten Flowers' heeft in het hart een ontmoeting tussen historische Abraham Darby- en Mayflower rozen met oranjebloesem. De basis is sensueel en dromerig dankzij witte musk en een fluwelen akkoord van iris en wilde waterlelie.

Mediterrane geurbeleving

De luxe geurkaars ‘Tuscany Treasures' laat je qua geurbeleving meevoeren naar een mediterrane tuin in Toscane. De zon boven de Toscaanse heuvels gaat op en verwarmt de Italiaanse tuinen met een glanzende deken van pure magie. Een topnoot van rijpe sinaasappelen, tintelfrisse mandarijn en bergamot en een hart van vijgenbloesems, klaprozen en witte oleander, leiden naar een houtachtig en warm basisakkoord van olijfblad met een subtiel vleugje cypres. Dit is de geur van ‘La Dolce Vita'!

Ruim 50 branduren, 90% minder roetvorming

De Oscar & Babette ‘The Hidden Gardens' EcoSojawas Geurkaarsen zijn biologische luxe geurkaarsen in glas, die tot 90% minder roetvorming geven dan kaarsen op basis van paraffinewas. Daardoor hoef je ramen en gordijnen veel minder vaak te wassen. Ze hullen je leefomgeving gedurende ruim 50 branduren in een sfeervol kaarslicht en verspreiden subtiele, exclusieve geurbelevingen. De kaarsen zijn verpakt in eco-look cadeaukokers, die ook leuk zijn als opbergkokers voor alles wat je graag wilt bewaren.

 

Consumentenadviesprijzen

  • ‘The Hidden Gardens Collection' luxe EcoSojawas Geurkaarsen in glas  € 29,95/per stuk

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief