Luister met je hart voor ontspanning, balans en een betere levenskwaliteit

Geplaatst op: 08-09-2010

Luister met je hart  voor ontspanning, balans en een betere levenskwaliteit

Oreade Music is de Europese marktleider op het gebied van muziek voor ontspanning, welzijn, lichaam en geest. Het dynamische bedrijf bevindt zich in Haarlem en bestaat volgend jaar 25 jaar. De catalogus van Oreade bevat meer dan 300 verschillende cd's en muziek dvd' s van hoge kwaliteit.

De muziek helpt je te ontspannen en het vinden van de juiste balans voor je lichaam en geest. Luister met je hart en ontdek dat de muziek van Oreade bijdraagt aan spirituele groei en een betere levenskwaliteit!

Oreade brengt je fysieke, mentale en spirituele welzijn naar een hoger niveau

Oreade staat voor muziek met een doel: mensen ondersteunen bij het ontwikkelen van een betere levenskwaliteit door spirituele groei en welzijn. De cd's kunnen als ontspannende achtergrondmuziek worden gebruikt maar ook bij allerlei vormen van helende therapieën of bij het zoeken naar een meer bewuste manier van leven. De muziek van Oreade brengt je fysieke, mentale en spirituele welzijn naar een hoger niveau.

Druk druk druk en stress? Oreade Music ondersteunt voor de juiste balans in je leven. 

In onze hectische maatschappij hebben we het allemaal voortdurend erg druk. Er wordt steeds meer van ons verwacht in minder tijd en dit veroorzaakt stress. Oreade Music weet wat stress doet met onze mentale en fysieke conditie. Het luisteren naar muziek van Oreade kan helpen om een hernieuwd gevoel van balans, rust en ontspanning te vinden zodat je beter opgewassen bent tegen stress en weer van het leven kunt genieten.

Zes verschillende muziekcategorieën

Oreade produceert muziek voor zes verschillende categorieën: Healing, Mantras, Body & Mind, Relaxation, Nature en World. Met deze muziek creëer je eenvoudig een oase van rust, sereniteit en ontspanning in je eigen huis, ver weg van de alledaagse drukte. De cd Music for a Joyful Spirit laat je kennismaken met muziek uit de zes verschillende Oreade Music categorieën.

Meer informatie: www.oreade.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief