Loverock: natuurlijke huidverzorging voor kinderen

Geplaatst op: 20-03-2014

Loverock: natuurlijke huidverzorging voor kinderen

De huid van kinderen is veel kwetsbaarder dan die van volwassenen en verdient daarom dus extra aandacht en bescherming. Puur Company wil met haar speciale huidverzorgingsproducten ouders én kinderen ervan bewust maken dat het beschermen van de tere huid belangrijk is.

De puur Nederlandse producten van Loverock zijn speciaal ontwikkeld om de kwetsbare kinderhuid optimaal te beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals uitdroging, kou, wind en zon.

Waarom speciale kinderverzorging?

De huid van kinderen tot 18 jaar is niet te vergelijken met de huid van een volwassene. De kinderhuid is tot vijf keer dunner en droger doordat de talgproducerende klieren nog klein zijn en de productie van huidvetten beperkt is. De huidbarrière is nog niet voldoende opgebouwd, waardoor de huid dunner en ook extra gevoelig is voor schadelijke invloeden van buitenaf. De kinderhuid vraagt om goede natuurlijke producten, die de huid zowel verzorgen als beschermen.

Natuurlijke ingrediënten

Een Nederlands kwaliteitsproduct, gemaakt met liefde door de beste experts op basis van het mooiste uit de natuur...en niets anders. Van "Love Pure Skin" gezichtscrème tot "Rock My Body" bodylotion. Een complete hoogwaardige huidverzorgingslijn voor lieve jongens en stoere meisjes!
Voor de samenstelling van de producten gebruikt Loverock ingrediënten zoals avocado-olie, aloë vera, kokosnootolie, macadamianootolie, olijfolie, sheabutter, vitamine E, zonnebloemolie, natuurlijke zonnefilters en een allergeenvrij parfum.

Zonder parabenen

De producten van Loverock zijn puur, natuurlijk, veilig, dermatologisch getest en bevatten geen parabenen, phenoxyethanol, genetische gemodificeerde organismen, siliconen, chemische zonnefilters, PEG, SLS, SLES en synthetische kleurstoffen.

De vakjury van de Beauty Innovation Award gaf Loverock een plek bij de tien beste innovaties van 2014.

Kijk voor meer informatie op www.loverock.eu.

 

De verzorgingslijn Loverock wordt geproduceerd in Nederland door Puur Company B.V.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief