Louis Widmer verkozen tot D.I.O. leverancier van het jaar

Geplaatst op: 10-09-2014

Louis Widmer verkozen tot  D.I.O. leverancier van het jaar

Op 8 september jl. was het weer de jaarlijkse leveranciersmidddag van FACO/D.I.O. Een succesvolle en belangrijke middag om met de leveranciers bij te praten over een grote volgende stap voor D.I.O.

D.I.O. gaat in 2015 nog scherper haar communicatie inzetten en meer interactie met de winkelvloer creëren. De in 2014 succesvol gestarte DIO-loog zal verder groeien en tevens zullen er nieuwe lokale elementen toegevoegd worden.

Positief resultaat

Het gaat goed met D.I.O., in 2014 zijn er al weer 25 winkels bijgekomen, maar helaas zijn er ook winkels gesloten. Totaal toch een positief resultaat van + 7 winkels. De groei zit er weer in en ondanks lastige economische tijden heeft FACO vertrouwen in de positie van de zelfstandige drogist en zal zich hier sterk voor maken.

Belangrijke ontwikkelingen

Tijdens de leveranciersmidddag werd er nog even stilgestaan bij de huidige marktontwikkelingen, de positie van D.I.O. daarin,  de ambitie voor 2015 en natuurlijk de verkiezing beste D.I.O. drogist van 2014 die vorige week bekend werd gemaakt. Daarna was de uitreiking van de awards voor de beste leverancier, gekozen door de D.I.O. ondernemers.

1e plaats: Louis Widmer

De winnaar van de leveranciers verkiezing 2014 is Louis Widmer. Zij zijn geëindigd met een lovend rapport en niet voor niets een welverdiende winnaar:

  • Louis Widmer kent als geen ander haar klanten bij naam en toenaam.
  • Zij zijn een hele bekende speler binnen de zelfstandige drogisten markt.
  • Samen met de zelfstandige drogist zorgen ze jaar in jaar uit voor groei met hun merk. Dat doen ze door lokaal goed samen te werken met de drogist maar ook samen met het hoofdkantoor zoeken naar mogelijkheden om de omzet nog meer te laten groeien.
  • Jaarlijks zorgen ze voor een mooie introductie.


2e plaats: New Care

De tweede plaats ging naar New Care. New Care is een leverancier die zich al jarenlang inzet voor de Drug Zelfstandige markt en al vanaf het begin D.I.O. ondersteunt. New Care investeert veel in trainingen en in hun producten om ervoor te zorgen dat zij de kwaliteit van hun producten kunnen waarborgen. Het bedrijf heeft een goede buitendienst die al jarenlang op de winkelvloer het 1e aanspreekpunt is voor de D.I.O. ondernemer en voor de ondernemer altijd passende oplossingen heeft.

3e plaats: Zenner

Tot slot mocht Zenner de derde plaats bekleden. "Enige échte haarmodemerk in Nederland". De grootste speler die veel aandacht geeft aan de consument, vooral via social media, blogs en digitaal met de How To filmpjes. Wisselende collecties en thema's die goed verzorgd op de winkelvloer staan, dankzij een uitstekende buitendienst. Innovatieve producten van een constante kwaliteit. Met vaste contacten en daarom goed bereikbaar voor ondernemers en de organisatie.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief