L'Oréal Paris Casting Sunkiss Jelly geeft je haar een zomerse look

Geplaatst op: 24-07-2014

L'Oréal Paris Casting Sunkiss Jelly geeft je haar een zomerse look

Verlang je het hele jaar door naar de zomer? En wil je de look alsof je net terug bent van een strand vakantie? L'Oréal Paris heeft hiervoor de Casting Sunkiss Jelly ontwikkeld om je haar een natuurlijke zomerse, lichtere kleur te geven. Casting Sunkiss Jelly bevat geen ammoniak en is daarom zacht voor het haar.

Zonnige boost

Deze oplichtende gel geeft je haar een enorme zonnige boost en is te vergelijken met het effect dat zonlicht op je haar heeft. De milde formule is verrijkt met beschermende ingrediënten en camelia zaadolie. Casting Sunkiss Jelly maakt je haar 1 tot 2 tinten lichter en kun je gebruiken op je hele haar, op de punten of voor highlights. Het product hoeft je niet uit te spoelen en wordt geactiveerd door warmte zoals de föhn of de zon. Gebruik Casting Sunkiss Jelly alleen op natuurlijk en ongekleurd haar.

Drie varianten

L'Oréal Paris Casting Creme Gloss Sunkiss heeft een heerlijke zomerse geur en is verkrijgbaar in 01: geschikt voor lichtbruin haar, 02: geschikt voor donkerblond haar en 03: geschikt voor lichtblond haar.


Consumentenadviesprijs

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief