Lopen op wolken met de Ultradunne Gel Liners van Bama

Geplaatst op: 06-02-2014

Lopen op wolken met de Ultradunne Gel Liners van Bama

Welke schoenen je ook draagt, je voeten worden altijd belast. Wanneer je veel moet lopen of staan kun je aan het einde van de dag behoorlijk last hebben van pijnlijke en branderige voeten. Gelukkig behoren vermoeide voeten nu tot het verleden met Bama's nieuwe Ultradunne Gel Liners.

De nieuwe Ultradunne Gel Liners van Bama zijn vanaf deze maand verkrijgbaar.

Verminderd druk op je voeten

De Ultradunne Gel Liners van Bama bieden extra zacht gelcomfort voor alle soortendames- en herenschoenen en zijn ontwikkeld met innovatieve Air Cushion Technology. De zachte inlegzolen met schokdempende kussens zorgen voor verminderde druk op de voet. Daarnaast zorgen speciale luchtkanalen en de ideale lucht-gelverhouding voor rustgevende verlichting, precies waar het het meest nodig is, op de bal en hiel van de voet.

Past in elke dames- en herenschoen

Bama Ultradunne Gel Liners zijn dunner dan gebruikelijke Gel Liners en passen in elke schoen, zelfs in de meest smalle vrouwen- of mannenschoenen. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 35/36 tot 45/46. De bovenkant van de Gel Liner is gemaakt van zachte microvezels die voor een fris gevoel zorgen en wordt uitglijden in de schoen voorkomen door de zelfklevende onderkant.


Consumentenadviesprijs

  • Bama Ultradunne Gel Liners  € 12,95 per paar

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief