L'Occitane lanceert Eau de colognes voor hem & haar

Geplaatst op: 01-05-2012

L'Occitane lanceert Eau de colognes voor hem & haar

L'Occitane inspireerde zich op de frisheid van de Provençaalse fonteinen voor de eerste collectie Eau de colognes. Besprenkel de zomerse dagen met een tijdloze en heerlijke frisheid!

Typische Eaux de Provence

L'eau Universelle, met een zeer toepasselijke naam, want zij is zowel mannelijk als vrouwelijk; L'eau Ravissante met een bloemig, vrouwelijk en sprankelend boeket en L'eau Captivante, een mannelijke, aromatische en stimulerende versie. De Eau de colognes zijn verkrijgbaar in 300 ml en 50 ml.

Een gul flesje

Een Eau de Cologne moet je overvloedig en over het hele lichaam kunnen aanbrengen. Door voor een groot flacon te kiezen, heeft L'OCCITANE daar van meet af aan rekening mee gehouden. Het visgraatmotief op de wanden is geïnspireerd op de uit steen gehouwen kolommen van de fonteinen in de Provence. De naam van de Eau de Cologne is geschreven in het lettertype "Avignon" en verwijst naar de smeedijzeren wegwijzers in de dorpen...

Eau Ravissante

Indien frisheid een vrouw was, dan zou ze buitensporig en elegant zijn. De sensuele zachtheid van de bloemblaadjes en de sprankelende frisheid van de citrusvruchten geven aan deze Eau de Cologne een haast betoverend karakter.

Eau Universelle

Indien frisheid een huwelijk was, dan zou het deze combinatie van citrusvruchten zijn. Een verfrissend duo van bergamot en pompelmoes. Deze sprankelende en zonnige Eau de Cologne is tijdloos en verleidt mannen en vrouwen van elke leeftijd.

Eau Captivante

Indien frisheid een kleur was, dan zou het de kleur zijn van de aromatische planten uit de Provence. Een zeer Provençaalse, mannelijke, aromatische en stimulerende Cologne die de aromatische noten combineert met de tonische uitstraling van bergamot

Naast de colognes lanceert L'Occitane tevens een gel Douche Ravissante, Universelle en Captivante van 250 ml. Zachte en schuimrijke gels die de huid zachtjes reinigen en parfumeren. 


Verkoopprijzen

Eau de Colognes Collectie, verkrijgbaar in juni 2012 bij L'Occitane.

  • Cologne  € 48,00/300 ml
  • Cologne  € 27,00/50 ml
  • Cologne Gel Douche  € 13,00/250 ml

 

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief