L’Occitane introduceert nieuwe herstellende haarverzorging bij droog en broos haar

Geplaatst op: 30-07-2013

L’Occitane introduceert nieuwe herstellende haarverzorging bij droog en broos haar

Droog, broos en beschadigd haar? Met de nieuwe herstellende haarverzorging 'Repairing' van L'Occitane wordt je haar niet alleen beschermd en verstevigt maar helpen ze de haarvezels te herstellen, de breukvastheid te verbeteren en zorgen ze voor soepel en mooi glanzend haar.

Tegen afbreken van haar

Laboratoires L'Occitane diende dit jaar een nieuw octrooi in "tegen afbrekend haar". Een herstellende formule op basis van de 5 etherische oliën Geranium, Lavendel, Ylang-ylang, Zoete sinaasappel en Engelwortel. De herstellende, van planten afgeleide aminozuurverbinding is aangetoond doeltreffend voor het stimuleren van de genen die het haar soepel maken en zijn algehele structuur en breukvastheid verbeteren. Uit tests bleek dat na gebruik van de shampoo, conditioner en repairing oil gedurende 4 weken, 83% minder haar afbreekt tijdens het borstelen.

L'Occitane Repairing shampoo

Deze herstellende shampoo met handige doseerpomp bevat een siliconenvrije formule en reinigt het haar en helpt om de schubben van de meest beschadigde vezels van het haar weer mooi glad te strijken.

L'Occitane Repairing conditioner

De romige herstellende textuur van de L'Occitane Repairing conditioner bevat net als de shampoo ook een handige dosseerpomp en helpt na het wassen om breuken te dichten. De formule is verrijkt met zoete-amandelolie en legt voorzichtig een film rond de haarvezel. Het haar wordt soepel gemaakt en onmiddellijk ontward.

L'Occitane Repairing masker

L'Occitane Repairing masker is een krachtige, rijke en herstellend concentraat en geschikt voor dagelijks gebruik. Het masker is verrijkt met zoete-amandelolie en galamboter, draagt bij tot de regeneratie van de haarvezel en helpt de haarvezel te herstellen.

L'Occitane Repairing olie

L'Occitane Repairing olie is een nieuwe herstellende olie en koestert broos haar. Het concentraat met pompje combineert 5 etherische oliën met zoete-amandelolie om de haarvezel te herstellen en te beschermen. Enkele druppels volstaan om het haar makkelijk in model te brengen en weer stralend mooi te maken.

Deze producten van L'Occitane zijn verkrijgbaar vanaf september 2013.

Consumentenadviesprijs

  • L'Occitane Repairing shampoo  € 21,50/500 ml en  € 16,00/300 ml
  • L'Occitane Repairing conditioner € 25,50/500 ml en  € 16,00/500 ml
  • L'Occitane Repairing masker  € 24,00/200 ml
  • L'Occitane Repairing olie € 20,00/100 ml

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief