L'Occitane en Provence lanceert de frisse Verbena sorbet collectie

Geplaatst op: 25-05-2012

L'Occitane en Provence lanceert de frisse Verbena sorbet collectie

De zomer staat voor heerlijk warme dagen en zwoele avonden in de tuin. De nieuwe interpretatie van Verbena is uitgesproken zomers en fris. Het parfum van deze collectie doet iedereen watertanden en bezorgt je frisse rillingen.

Verbena Sorbet, puur en fris

Wat kan je op een zomerse dag nog meer wensen dan een coupe verbena sorbet afgetopped met frisse muntblaasjes? Het is altijd een punt van discussie: limoen of citroen? Pepermunt of gekruide munt? L'Occitane heeft ervoor gekozen om beide aroma's te combineren. 

Unisex Eau de Toilette

Een verfrissend en aromatisch parfum dat aanvoelt als de eerste hap van een heerlijke en ijskoude verbena sorbet. Met verfrissende noten van groene citroen, pompelmoes, pepermunt en gekruide munt en verleidelijke noten van witte houtsoorten en sensuele muskus.

Exfoliating Shower Gel, langer een zomerse tint

De kleine deeltjes citroenschil in de gel exfoliëren de huid op een zachte wijze. Door goed te exfoliëren gedurende de hele zomer en nazomer, kun je het zomerse kleurtje langer behouden.

Verzorgende Body Ice Gel

De naam van dit nieuwe verzorgingsproduct in de Verbena Collectie zegt eigenlijk alles. De textuur van de gel hydrateert de opperhuid, verfrist intensief en parfumeert het lichaam discreet van top tot teen.

Verfrissende Refreshing mist

Deze mist creëert een verfrissende nevel en maakt de huid soepel & zacht. Op het strand, in de sportzaal, op kantoor, in de wagen, het vliegtuig, de trein: je hebt nu frisheid binnen handbereik!

Hydraterende Cooling Gloss

Met zijn licht gesuikerde geur, kun je deze verleiding bijna niet weerstaan. Van deze hydraterende gloss Verbena Sorbet krijg je frisse rillingen, net als van een eerste hap sorbet. Waarom zou je er niet van genieten? Jouw lippen zullen des te beter gehydrateerd zijn!


Consumentenadviesprijzen

  • Unisex Eau de Toilette   € 41,50/100 ml
  • Exfoliating Shower Gel  € 13,50/200 ml
  • Body Ice Gel  € 21,00/250 ml
  • Refreshing mist  € 10,00/50 ml
  • Cooling Gloss  € 10,00/15 ml

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief