Live in air you love... Een zuivere wellness atmosfeer dankzij Lampe Berger!

Geplaatst op: 01-02-2011

Live in air you love... Een zuivere wellness atmosfeer dankzij Lampe Berger!

Een aangename geur in je leef- of werkomgeving verhoogt je gevoel van wellness en welzijn!

Natuurlijke atmosfeer en elegante huisparfumering

Om zowel de omgevingslucht in je leefomgeving te zuiveren (van kiemen, griepvirussen en andere narigheden...) en tegelijkertijd deze lucht te voorzien van een heerlijke geur, is er de Lampe Berger! Dit is hét absolute neusje van de zalm op het gebied van het letterlijk creëren van de juiste, natuurlijke atmosfeer en elegante huisparfumering!

De methode van Lampe Berger

De methode van Lampe Berger (uitgesproken als "Lamp Bersjee") heeft een indrukwekkende geschiedenis en bestaat al sinds 1898. Deze is afkomstig uit Frankrijk. Destijds werd de methode toegepast om onder meer de omgevingslucht in ziekenhuiszalen, mortuaria en slachthuizen effectief te zuiveren. Ook in privéhuishoudens werd de Lampe Berger al snel mateloos populair als luchtzuiveraar, maar ook zeker vanwege de hoge attentiewaarde als uniek sierobject ten tijde van ‘La Belle Époque'!

Omgevingslucht daadwerkelijk zuiveren in plaats van slechts maskeren met parfum!

Apotheker Maurice Berger ontdekte dat door verbranding van een door hem speciaal hiervoor ontwikkelde vloeistof, met de daarbij vrijkomende moleculen de lucht kon worden gezuiverd. Door dit principe onderscheidt de Lampe Berger zich van de moderne, ‘gewone' luchtverfrissers die geuren verspreiden die zich alleen maar mengen met de bestaande omgevingslucht en die nare luchtjes dus alleen maskeren, maar die deze dus niet zuiveren.

Hoe werkt de Lampe Berger?

De Lampe Berger is verkrijgbaar in diverse modellen en verschillende uitvoeringen, waaronder kristal, glas, aardewerk, metaal en zelfs porselein, alsmede in de vorm van bijzondere limited editions en kunstzinnige verzamelobjecten!  Bovenop de branders bevindt zich een poreuze vuursteen met daaraan vast een dikke lont. Deze lont wordt in de speciale Lampe Berger- vloeistof (ofwel het Lampe Berger- parfum) geplaatst, waarna de vuursteen wordt aangestoken. Als deze steen heet genoeg is (na ca. 2 minuten branden), blaas je de vlam uit.

Effectieve, luchtzuiverende werking

Door de warmte van de vuursteen verdampt de door de lont opgezogen vloeistof. De effectieve, luchtzuiverende werking van de Lampe Berger, berust vervolgens op een aantal slimme principes. Ten eerste zorgt de hete vuursteen ervoor, dat bacteriën en andere kiemen in de omgevingslucht gedood worden omdat de hittebron van 550 à 600 graden Celsius deze aantrekt. Ten tweede zorgt de verdampende vloeistof ervoor, dat het brandproces continueert, net zolang totdat je de dop op de Lampe Berger plaatst om de zuurstoftoevoer te stoppen.

Een zuivere wellness atmosfeer dankzij de Lampe Berger- parfums

De Lampe Berger zuivert je bestaande omgevingslucht eerst heel grondig en geeft vervolgens een heerlijke natuurlijke geur af aan je omgevingslucht, al naar gelang het gekozen Lampe Berger- parfum. Ongewenste geuren worden op die manier vernietigd en de Lampe Berger maakte plaats voor een delicaat geparfumeerde, zuivere atmosfeer!

Heerlijk parfum in je huis, slaapkamer, keuken...

Door in de Lampe Berger de speciale geuroliën te doen, zorgt deze fraaie luchtzuiveraar tevens voor een heerlijk parfum in je huis, slaapkamer, keuken of overal waar je hem plaatst. De Lampe Berger maakt korte metten met onder meer muffe geuren, kook-, tabaks- en onplezierige huisdierluchtjes.

Een collectie verfijnde Lampe Berger- parfums

Naast een neutrale Lampe Berger- vloeistof is er een ruime keuze uit verschillende verfijnde Lampe Berger- parfums, zoals diverse bloemengeuren, fruitgeuren, frisse geuren, oriëntaalse geuren en zoete geuren. Met de neutrale Lampe Berger- vloeistof (‘Neutre Essentiel') kun je zelf de gewenste sterkte qua parfum mengen als je een bepaalde geur net iets te zwaar vindt.

 

Verkoopprijzen

  • Lampe Berger- branders   vanaf € 38,50
  • Lamper Berger Parfums   € 14,95/500ml en € 25,90/1000ml

 

Meer informatie: www.lampeberger.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief