Lippen als flamboyante blikvangers met roodtinten van freshMinerals lipmake-up!

Geplaatst op: 20-01-2011

Lippen als flamboyante blikvangers met roodtinten van freshMinerals lipmake-up!

We kunnen er niet om heen: rode lippen in diverse schakeringen zijn een opvallende make-uptrend het komend voorjaar en tijdens de zomer.

Rode lippen zijn hot!

De minerale make-up lijn van freshMinerals bevat een aantal glamoureuze roodtinten lipliner, lipgloss en lipstick voor lippen als flamboyante blikvangers! De make-up van freshMinerals biedt je huid veel meer dan alleen maar kleur!

100% natuurlijk

De gewichtsloze formuleringen van de producten zijn 100% natuurlijk, zeer gebruiksvriendelijk, blijven 24 uur perfect zitten zonder je huid te verstikken, beschermen haar tegen UV- straling en het milieu (dankzij een uitzonderlijke hoge EPF oftewel ‘Environmental Protection Factor' van 80).

Rood... roder... roodst!

De lippen vormen een geraffineerd middelpunt van het gezicht, dankzij freshMinerals Luxury Lipstick ‘Love Bites' (een krachtige, fluwelen roodtint) in combinatie met Waterproof Lipliner ‘Sinful Red'. Gebruik freshMinerals Glamourous Lipgloss ‘Madly in Love' (een passionele roodtint) voor een ultraglossy effect op je lippen, of draag het over de freshMinerals Luxury Lipsticks heen om de lippen extra glans te geven.

Makkelijk aanbrengen

Het Glamourous Lipgloss kwastje zorgt ervoor, dat je deze rijke lipgloss heel gemakkelijk kunt aanbrengen. De lipgloss ruikt lekker, voelt romig aan op de lippen en blijft lang zitten.

 

Verkoopprijzen

  • freshMinerals Waterproof Lipliner ‘Sinful Red' € 14,95
  • freshMinerals Luxury Lipstick ‘Love Bites' € 17,50
  • freshMinerals Glamourous Lipgloss ‘Madly in Love' € 15,50

Meer informatie: www.fresh-minerals.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief