Linda Keijzer wordt nieuwe CEO bij DA per 1 oktober

Geplaatst op: 18-07-2013

Linda Keijzer wordt nieuwe CEO bij DA per 1 oktober

Linda Keijzer is onlangs benoemd tot nieuwe CEO bij DA. Hiermee volgt zij Ronald van Solt op die deze functie de afgelopen tijd ad interim heeft vervuld. DA Holding heeft dit vandaag bekendgemaakt.

Retail wereld

Linda Keijzer is momenteel Managing Director Retail bij de ANWB, waar ze de afgelopen drie jaar een grote herpositionering heeft doorgevoerd. Daarvoor heeft ze o.a. gewerkt als Commercieel Directeur bij Maxeda (Praxis) en als Directeur Marketing & Winkelconcepten Benelux en Directeur Business Development Centraal/Zuid Europa bij AS Watson (Kruidvat en Trekpleister).

Intern en extern

Reeds eerder hebben CFO Krijn van Bijsterveldt en Commercieel Directeur Peter van Mourik al aangegeven per 1 oktober hun carrières buiten DA voort te gaan zetten. De komende tijd blijven zij aan DA verbonden om de voortzetting van hun werkzaamheden en de overgang daarvan te borgen. DA verwacht gedurende de komende periode door zowel interne opvolging als externe werving de formatieplaatsen weer volledig te hebben bezet. De Raad van Commissarissen spreekt haar waardering uit voor de wijze waarop Van Bijsterveldt en Van Mourik hun werkzaamheden voor DA de afgelopen jaren hebben uitgevoerd.

Sterke en gezonde formule DA Drogisterij & Parfumerie

"Gezien Linda Keijzer's staat van dienst, haar persoonlijkheid, ambitie, retailhart en niet in de laatste plaats haar ondernemerschap is DA van mening, dat zij uitstekend zal passen in de organisatie en daar het verschil kan gaan maken", aldus de Raad van Commissarissen. Met de benoeming van Linda Keijzer zet DA de door haar ingeslagen weg naar een sterke en gezonde formule voor zelfstandigen in de drogisterij- en parfumeriebranche verder kracht bij.

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief