Linda Keijzer vertrekt per 1 nov als CEO bij DA en Mooi Parfumerie

Geplaatst op: 14-09-2015

Linda Keijzer vertrekt per 1 nov als CEO bij DA en Mooi Parfumerie

Op 14 september heeft de Raad van Commissarissen DA Groep Holding N.V. bekend gemaakt dat Linda Keijzer heeft besloten na twee jaar te vertrekken als CEO van DA en Mooi Parfumerie.

DA-organisatie

Keijzer treedt af per 1 november 2015 en wordt per 1 december aanstaande CEO van Ziengs Schoenen. Ze volgt daarmee de huidige algemeen directeur en eigenaar, Henk Ziengs, op. Linda Keijzer blijft als adviseur aan de DA-organisatie verbonden. Er zal zo snel mogelijk een (interim) CEO voor DA en Mooi Parfumerie worden aangesteld. In de tussenperiode nemen CFO Thomas van Beek, Commercieel Directeur Wouter Nooij en HRM-Directeur Dani Moedikdo de taken van Linda Keijzer waar en zullen zij rapporteren aan de Raad van Commissarissen.

Fris, Gezond en Mooi

In de afgelopen twee jaar is de nieuwe DA-formule Fris, Gezond en Mooi ontwikkeld en is daarover overeenstemming bereikt met de Coöperatieve Drogisten Associatie en de DA-ondernemers. Er is een ander verdienmodel voor DA en de DA-ondernemers geïntroduceerd en DA en de coöperatie hebben een nieuwe rolverdeling tussen ondernemers en organisatie afgesproken. Ook is een DA webshop in de markt gezet.

Trots op resultaten

Linda Keijzer heeft samen met het huidige directieteam een heel uitdagende en lastige opdracht voor DA vervuld. De Raad van Commissarissen is trots op het resultaat en de uitrol van de FGM-formule die momenteel plaatsvindt. Inmiddels zijn bijna dertig FGM-winkels omgebouwd en het streven is dat dit aantal aan het eind van dit jaar is verdubbeld, naast de bestaande winkels.

DA heeft op 18 september jl. bekend gemaakt dat zij een interim CEO hebben aangetrokken in de persoon van Henk Castelijns. Hij heeft diverse directiefuncties vervuld bij Ahold, De Boer Winkelbedrijven, Unigro, Laurus en DGN Retail en gaat per 1 oktober de taken van Linda Keijzer overnemen.

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief