Limited Edition OPI Pink of Hearts Set nu ook in Nederland!

Geplaatst op: 10-09-2013

Limited Edition OPI Pink of Hearts Set nu ook in Nederland!

Goed nieuws voor OPI lovers, het speciale Pink of Hearts Set van OPI is nu ook beperkt verkrijgbaar in Nederland! OPI Amerika ontwikkeld al jaren Limited Edition nagellakken waarvan ze een groot gedeelte van de opbrengst van elk verkochte nagellak doneren aan de Amerikaanse Breast Cancer stichting.

Uiteraard vindt OPI Nederland dit een geweldig idee, vandaar dat deze Limited Edition Set nu ook hier verkrijgbaar is!

In Pink Ribbon stijl

De Pink of Hearts set van OPI bestaat uit twee prachtige kleuren nagellak van elk 15 ml: Pinking Of You (zachtroze) en More Than A Glimmer (met glitters in o.a. zilver, goud, groen, paars, roze, oranje en blauw) met op de dop de bekende roze lintjes. De verpakking bevat ook een setje nail art decals, met nagelstickertjes in Pink Ribbon stijl en kleine glinsterende steentjes.

Streeploos lakken

Net als alle andere nagellakken van OPI bevatten ook de nagellakken van de Pink of Hearts Set geen DBP, tolueen of formaldehyde en hebben ze het revolutionaire ProWide penseel voor egaal en streeploos lakken.

 

Consumentenadviesprijs

  • OPI Pink of Hearts Set  € 23,95

Kijk voor meer informatie over verkoopadressen van OPI op www.opi.nl of neem contact op met OPI Nederland via tel. 0492 - 55 25 07.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief