LiftActive Derm Source van L'Oréal , de anti-rimpelcrème die volgens wetenschappers wél werkt

Geplaatst op: 09-02-2011

LiftActive Derm Source van L'Oréal , de anti-rimpelcrème die volgens wetenschappers wél werkt

De meeste bestaande crèmes bevatten collageen, maar stimuleren de productie er niet van omdat ze niet in de huid of cellen doordringen, zo beweerde onderzoekers een aantal weken geleden.

10 jaar onderzoek

De nieuwste LiftActive Derm Source van L'Oréal zou volgens wetenschappers na tien jaar onderzoek en zeven octrooien wel werken. Door het stimuleren van de fibroblasten zou de de huid weer elasticiteit krijgen waardoor lijntjes en rimpels zichtbaar zouden verminderen.

Rhamnose

Het magische ingrediënt is een suiker genaamd rhamnose, die is gevonden in Brazilië (Amazonebied) in een wijnstok genaamd Uncaria of Cat's Claw (kattenklauw) en die ook in het sap van de ruwe zilverberk zit. Volgens  L'Oréal is dit een doorbraak voor hun omdat ze een bestanddeel hebben gevonden dat een effect heeft op een belangrijke groep cellen die instaan voor de grootste productie van collageen.

Rimpels met 20% verminderd

De crème is getest onder 800 vrouwen en bleek dat na twee maanden gebruik de horizontale rimpels op het voorhoofd verminderde met 20%, rimpels tussen de wenkbrauwende werden verminderd met 17%, rimpels onder de ogen daalde met 15% en de nek zag een vermindering van 7%.

Verzorgingslijn

De verzorgingslijn LiftActive Derm Source die vanaf in april verkrijgbaar is bestaat uit een dagcrème (rond de 36 euro) voor de normale/gecombineerde huid en droge huid met een extra rijke nachtcrème. Een oogcrème en serum zal ook later in het jaar op de markt geintroduceerd worden.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief