Lichaamshuid na de zomermaanden weer in topvorm met PRIORI AHA Advanced Cosmeceuticals!

Geplaatst op: 29-06-2010

Onthul een gladde, gezonde en gave huid met de PRIORI® Advanced AHA Invigorating Face & Body Scrub en de Hand & Body Revitalizing Lotion.

Gladde,egale en gezonde huid

Lichaamshuid na de zomermaanden weer in topvorm met PRIORI AHA Advanced Cosmeceuticals!De zomermaanden en de blootstelling aan UV- straling zorgen er niet alleen voor dat we een mooie bruine teint opbouwen, maar maken onze huid helaas vaak ook dikker. Een verdikte huid ziet er dof en vaal uit en neemt verzorgende en hydraterende producten minder goed op. De PRIORI® Advanced AHA- lijn biedt met de Invigorating Face & Body Scrub en de Hand & Body Revitalizing Lotion twee ‘Advanced Cosmeceutical'- producten die ervoor zorgen dat de huid wordt ontdaan van droge, verdikte en doffe huidlagen, waardoor een gladde, egale en gezonde huid opnieuw wordt onthuld.

Op basis van fruitzuren

De PRIORI® Advanced AHA- lijn is een professionele huidverzorgingslijn, bestaande uit producten op basis van geavanceerde fruitzuren (AHA's). Dit zijn dus niet zomaar fruitzuren! Deze zijn namelijk afkomstig uit de laboratoria van de originele AHA- ontdekkers, te weten Joseph A. Lewis II en Joseph J. DiNardo. Deze twee zeer gerespecteerde Amerikaanse wetenschappers ontwikkelden reeds in 1983 de AHA- cosmetica voor bekende Amerikaanse cultmerken zoals md formulations en md forte. Zij staan alom bekend als dé autoriteiten op het gebied van effectieve, hightech anti-aging- productontwikkeling met bewezen resultaten.

After summer- exfoliatie met PRIORI® Advanced AHA Invigorating Face & Body Scrub

After summer- exfoliatie met PRIORI® Advanced AHA Invigorating Face & Body ScrubOnze huid vernieuwt zichzelf constant door een natuurlijk proces van celdeling. Als we ouder worden, vertraagt dit proces, waardoor dode cellen zich opstapelen in de opperhuid. Bij een gebruinde huid is de laag met dode huidcellen vaak ook aanzienlijk dikker. De AHA's in de Invigorating Face & Body Scrub van de PRIORI® Skincare Advanced AHA- lijn exfoliëren de huid van zowel het gezicht als het lichaam en zorgen ervoor dat het natuurlijke exfoliatieproces weer op het juiste niveau komt. Fijne lijntjes, rimpels en (hyper)pigmentatie worden hierdoor zichtbaar verminderd en de huid krijgt weer een gezonde glans. De Invigorating Face & Body Scrub bevat 16% LCA -Complex (15% Melkzuur Compound + 1% MFAS*, zie de tabel voor meer uitleg) in een zachte, licht schuimende exfoliërende en reinigende formule met een subtiele grapefruitgeur. Deze is geschikt voor alle huidtypes.

Het LCA- Complex van Priori Skincare Advanced AHA

Het Priori Skincare LCA- Complex is een unieke mix van een pH- gebalanceerd Melkzuur Compound (melkzuur + sodium lactate) met een zogeheten ´Multi-Functional Antioxidant Sequence´ (MFAS)

Melkzuur Compound

Omdat AHA´s zuren zijn, is een zuivere formule essentieel om de gewenste voordelen voor de huid te kunnen bieden, zonder onnodige irritatie. Melkzuur Compound is een gebufferde mix van Melkzuur, Lactaatzuur en Sodium Lactaat en heeft een pH-waarde tussen de 3.8-4.4 (dicht bij pH-waarde van de normale huid) door gedeeltelijke neutralisatie van het zuur. Gebufferd Melkzuur Compound leidt tot melkzuurmoleculen, die een vertraagde time released- afgifte voor de huid bieden en zo hogere concentraties melkzuur in de huid mogelijk maken, die veilig en niet-irriterend zijn voor de huid en die optimale resultaten bieden.?

´Multi Functional Antioxidant Sequence´ (MFAS)

PRIORI's unieke ´Multi Functional Antioxidant Sequence´ bevat essentiële antioxidanten die nodig zijn voor een optimaal gezonde huid;?

  • Vitamine A: verhoogt het celmetabolisme?
  • Vitamine C: stimuleert de aanmaak van huideigen collageen?
  • Vitamine E: bescherming van het celmembraam ?
  • Provitamine A: antioxidant die fungeert als opslag voor Vitamine A

Fluweelzachte lichaamshuid met PRIORI® Advanced AHA Hand & Body Revitalizing Lotion

Met name de huid op de handen en het lichaam kan door de inwerking van zon, zee en wind aan het water droog en dof worden en zichtbaar aan glans verliezen. Met de intensief exfoliërende en hydraterende formule van de PRIORI® Skincare Advanced AHA Hand & Body Revitalizing Lotion onthul je opnieuw een spraakmakend zachte en gladde lichaamshuid. De geavanceerde samenstelling bevat 16% LCA- Complex voor een optimale exfoliatie, een intensieve voeding, anti-aging werking en krachtig vochtherstel van zelfs de meest droge huiddelen. Voortijdige huidveroudering wordt tevens actief aangepakt dankzij deze frisse lotion met een subtiele, verfrissende citrusgeur.

Wist je dat..?

AHA´s tevens superieure moisturizers zijn! AHA´s zijn, naast hun krachtige exfoliërende eigenschappen, teven uitstekende moisturizers. Normale moisturizers sluiten de huid af, om extreme verdamping van de huid te voorkomen. AHA´s daarentegen hydrateren de huid intensief, door de huidcellen signalen te geven om het natuurlijke proces van vochtbinding vanuit de cel (hyaluronzuur) te stimuleren.?Hyaluronzuur kan maar liefst 1000 x haar eigen moleculaire gewicht in vocht binden en behoudt de natuurlijke vochtbalans van de huid daarmee optimaal. ?

AHA´s hydrateren de huid dus op een zeer krachtige wijze van binnenuit!

Verkoopprijzen:

PRIORI® Advanced AHA Invigorating Face & Body Scrub € 45,00/200 ml

PRIORI® Advanced AHA Hand & Body Revitalizing Lotion € 46,70/180 ml

 

 

 

Meer informatie: www.prioriskincare.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief