LEEV introduceert vernieuwend assortiment biologische tussendoortjes bij D.I.O.!

Geplaatst op: 07-05-2012

LEEV introduceert vernieuwend assortiment biologische tussendoortjes bij D.I.O.!

Consumenten vinden steeds vaker de weg naar biologische producten in drogisterij, supermarkt en out-of-home. De Leev biologische tussendoortjes leveren een actieve bijdrage aan de gezondheid van de consument.

Momenteel zijn de biologische tussendoortjes al verkrijgbaar bij 7 D.I.O drogisterijen.

Biologische tussendoortjes

De biologische Leev-tussendoortjes bestaan uit notenzakjes met daar waar chocolade is gebruikt FAIRTRADE, koekrepen in de smaken cranberry, chocolade, speculaas en crackers in de smaken sesam & pompoen, kaas & tomaat en Cranberry & bosbes. Al deze producten zijn zo samengesteld dat ze van nature vol zitten met 100% natuurlijke ingrediënten. Leo Voorwinden: "De natuur bevat zoveel goeds van zichzelf. Wij hoeven er eigenlijk alleen nog maar een verpakking omheen te doen."

Natuurlijk gezond met EKO keurmerk

Leev: "Bij de ontwikkeling van de producten zijn wij gaan werken vanuit de kracht van de natuur. Vitamines, mineralen en anti-oxidanten, de natuur is er vol van. Dankzij het EKO keurmerk weet de consument dat onze producten zijn ontwikkeld met ingrediënten van biologische oorsprong."

Bereikbaar voor de consument

De producten van Leev zijn niet alleen gezond maar ook gewoon lekker. Voorwinden: "Wij vinden het belangrijk dat mensen niet alleen iets eten omdat het goed voor hen is, maar vooral omdat men het lekker vindt. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat deze lekkere, gezonde producten bereikbaar zijn voor de consument. Daarom kiezen wij voor normale prijzen en willen de distributie via de bekende kanalen laten verlopen . Zo is het voor iedereen eenvoudig om natuurlijk gezond te leven."

Leev zet zich actief in

De hoofddoelstelling van Leev is niet alleen dat de consument lekker en gezond leeft, het merk wil zich ook actief inzetten voor anderen. Voorwinden; "Wat we verdienen met de verkoop van Leev producten gaat naar projecten voor mensen die het net iets minder getroffen hebben. Wij zetten ons graag in voor zorgboerderijen in Nederland. Hier gaat zorg voor mensen met een handicap hand in hand met alles rond onze natuur en beter leven."

Leev van start bij 7 D.I.O. drogisterijen

Leev start met de biologische tussendoortjes bij 7 D.I.O drogisterijen verspreidt door Nederland. De producten zijn verkrijgbaar bij D.I.O. Drogist in Anna Paulowna, Steenwijk, Delft, Monnickendam, Stadskanaal, Arnhem en Puttershoek.

Voor meer informatie over de producten van Leev: www.leev.nu.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief