Last van Vakantieprikkels? Bach Rescue Remedy kan helpen!

Geplaatst op: 07-07-2014

Last van Vakantieprikkels? Bach Rescue Remedy kan helpen!

De vakantieperiode komt eraan en dat betekend weer een hoop geregel: koffers inpakken, checklisten nalopen en zeker weten dat je niks vergeet. Dit kan zorgen voor de nodige stress. Rescue Remedy van Bach kan je helpen in deze stressvolle situaties waarin je het gevoel van controle dreigt te verliezen.

Met natuurlijke ingrediënten

Bach Rescue Remedy bestaat uit natuurlijke ingrediënten en werkt snel en positief op de gemoedsrust. De spray is, net als de pastilles en kauwgum handig mee te nemen op reis zoals in je handbagage. Speciaal voor kinderen heeft Bach Rescue Kids druppels zonder alchohol. Het flesje en de pipet zijn van kunststof en dus kindvriendelijk.

Vijf specifieke remedies

Rescue Remedy is een combinatie van vijf specifieke remedies, die balans brengt wanneer een emotionele of onrustige gebeurtenis iemand uit evenwicht heeft gebracht. Rescue Remedy is samengesteld uit de remedies Impatiens of Reuzenbalsemien (helpt bij ongeduld en irritatie), Cherry Plum of Kerspruim (helpt rustig te blijven), Clematis (ondersteunt helderheid van geest), Rock Rose (geeft moed in een moeilijke/uitdagende situatie) en Star of Bethlehem of Vogelmelk (troost en verwerking).

 

Consumentenadviesprijzen

 

De Rescue Kids druppels en Rescue Pastilles zijn alcohol- en suikervrij.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief