Last van (sport)blessures? EMDEE : de one size fits All supports!

Geplaatst op: 20-06-2011

Last van (sport)blessures? EMDEE : de one size fits All  supports!

Sporten is een echte hype! Steeds meer mensen doen aan sport en/of fitness, jaarlijks komen er 1,5 miljoen sportblessures voor waarvan de helft niet bij een dokter of fysiotherapeut komt...

Het product

EMDEE supports zijn in overleg met Fysiotherapeuten ontwikkeld om blessures te helpen herstellen en activiteiten te kunnen voortzetten. We onderscheiden in de hulpmiddelen bij blessures, bandages, supports en Braces. De positie van EMDEE ligt tussen supports en brace. Door de verstelbare klittenbandsluitingen past één maat iedereen!

Maximaal draagcomfort

EMDEE supports zijn vervaardigd uit 3 lagen die als het ware zijn geperforeerd. Hierdoor ontstaat een ventilerende werking die samen met de fijne katoenen binnenlaag, transpiratie tot een minimum verlaagd en tegelijkertijd een maximaal draagcomfort geeft

Voor sport én thuisgebruik

Niet alleen sporters maar ook mensen in zware beroepen gebruiken EMDEE supports zoals een polssupport bij een muisarm, of een hotpack die je gewoon onder je kleren kunt dragen in de rug of op de buik! Een rug support ondersteunt perfect als je bv. de tuin wilt omspitten.

Uitstekend rendement

EMDEE is een betaalbaar product met een goede marge. Door de heldere communicatie op het product, de overzichtelijke folder en de fraaie display heeft EMDEE een krachtige uitstraling. Dit alles garandeert een uitstekend rendement.

Marktleider

EMDEE is door al bovenstaande punten marktleider van het supportschap, binnen de drogisterijwereld.

 

Consumentenadviesprijs

  • EMDEE supports met verstelbare klittenbandsluitingen vanaf € 12,95

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief