Lancôme Hydra Zen lijn introduceert twee nieuwe producten

Geplaatst op: 17-04-2015

Lancôme Hydra Zen lijn introduceert twee nieuwe producten

De Hydra Zen van Lancôme is een stressbestrijdende hydraterende lijn met kalmerende en beschermende ingrediënten voor een zachte, gladde en stralende huid.

De Hydra Zen lijn wordt uitgebreid met twee nieuwe producten: de Hydra Zen Anti-Stress Moisturising Beauty Essence en het Anti-Stress Moisturising Serum-in-Mask voor ‘s nachts.Anti-Stress Moisturising Beauty Essence

De hydraterende lotion lest 24 uur lang de dorst van de huid en kan voor de huidverzorging aangebracht worden om de huid te hydrateren of apart om haar te kalmeren. Het geheim van zijn uitzonderlijke frisheid is de geltextuur die onder de vingers in water verandert. Na gebruik voelt de huid heerlijk fris en comfortabel aan. De huid is gerevitaliseerd, perfect mat, zacht en zuiver en klaar om huidverzorgingsproducten perfect op te nemen.

Anti-Stress Moisturising Serum-in-Mask

Het nieuwe luchtige Hydra Zen Serum-in-Masker voor ‘s Nachts vermindert zichtbare tekenen van stress en vermoeidheid en voedt de huid intens. De fluweelzachte textuur combineert de frisheid en de kracht van een serum met het gevoel van comfort van een masker. Het masker wordt onmiddellijk opgenomen door de huid en laat enkel een licht waasje achter. De huid wordt verzacht, onmiddellijk gekalmeerd, is levendig, vol, fris en soepel en heeft een schitterende stralende teint. Na gebruik ziet de huid er mooier en gerevitaliseerd uit en is klaar voor een stralende nieuwe dag!

 

Consumentenadviesprijzen

  • Lancôme Hydra Zen Anti-Stress Moisturising Beauty Essence  € 40,00/200 ml
  • Lancôme Hydra Zen Anti-Stress Moisturising Serum-in-Mask  € 65,50/75 ml

 

De nieuwe producten zijn verkrijgbaar vanaf juni 2015.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief