Lady Million Eau My Gold nieuwste Eau de Toilette van Paco Rabanne

Geplaatst op: 12-05-2014

Lady Million Eau My Gold nieuwste Eau de Toilette van Paco Rabanne

Paco Rabanne lanceert na de succesvolle geur Lady Million en Lady Million Absoluut Gold de nieuwe Lady Million Eau My Gold. Deze nieuwe Eau de Toilette biedt een magisch moment gevuld met heerlijke frisheid en uitbundigheid.

De compositie is gemaakt door Anne Flipo die onder meer geuren creëerde voor Givenchy, Giorgio Armani, Yves Saint Laurent, Lancome, Chloe en Alexander McQueen.

Sprankelend en sensueel

Lady Million Eau My Gold dankt haar sprankelende frisheid aan extracten van o.a. sappige mango, mandarijn, neroli en grapefruit. Het bloemige hart wordt geprikkeld door verfrissende extracten van viooltjesblad en oranjebloesem. Warme noten zoals cederhout met  sandelhout en verleidelijke amber en muskusnoten maken van de geur een sensueel spektakel.

Gevoel van luxe

De transparante en langwerpige glazen flacon heeft een prachtige facetgeslepen diamant, die onlosmakelijk is verbonden met de Lady Million geur. Het gewicht van het glas en het graveerwerk geven direct een gevoel van luxe. Bij het openen van de dop is het Eau My Gold logo zichtbaar in goud gegraveerd en staat symbool voor de kostbaarheid van het parfum.


Consumentenadviesprijzen

  • Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold EDT spray € 46,95/30 ml (beperkt verkrijgbaar)
  • Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold EDT spray € 66,90/50 ml
  • Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold EDT spray € 86,25/80 ml

Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold EDT is verkrijgbaar vanaf 1 juli 2014.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief