Lab Series lanceert drie geavanceerde haarproducten voor mannen

Geplaatst op: 08-02-2012

Lab Series lanceert drie geavanceerde haarproducten voor mannen

Lab Series, leider in verzorgingsproducten voor mannen, onthult een innovatieve serie producten wetenschappelijk ontwikkeld om haarverlies bij mannen te verminderen.

Helpt te herstellen, versterken en beschermen

Lab Series gaat door met het versterken van zijn positie als autoriteit in het domein van verzorgingsproducten voor mannen, met de lancering van drie geavanceerde haarproducten voor mannen: Lab Series Root Power Restorative Shampoo, Root Power Restorative Tonic en Root Power Restorative Style Wax die specifiek werden ontwikkeld om het haar dikker te laten lijken en haarverlies (dagelijks veroorzaakt door breekbaarheid) te verminderen. Ze zijn samengesteld met ROOTPLEX5, een exclusieve mix van innovatieve ingrediënten om het haar van mannen te helpen herstellen,versterken en te beschermen.

Bestrijdt 5 tekenen van haarveroudering

Het geavanceerde Root Power Restorative systeem brengt de technologische expertise van Lab Series naar de hoofdhuid en haarverzorging en bestrijdt de 5 tekenen van haarveroudering:
1. Het bevordert dikker, voller haar
2. Verbetert de textuur van het haar
3. Conditioneert het haar en bevordert een gezonde vochtbalans
4. Verbetert de glans
5. Vermindert haarverlies veroorzaakt door breekbaarheid

De resultaten

Na 4 weken gebruik van deze 3 producten:

  •  86% van de mannen geloven dat het Root Power Systeem het haar effectief hydrateert en conditioneert
  •  82% van de mannen ervaarden dat de textuur van het haar gladder aanvoelt
  •  86% van de mannen voelden een verzachting en verlichting van de droge hoofdhuid

Root Power Restorative Shampoo

Deze zachte, reinigende shampoo verwijdert onzuiverheden die de poriën verstoppen, om een een frisse, schone hoofdhuid te stimuleren, haargroei te optimaliseren en verlies te minimaliseren. Het bevat de laatste geavanceerde innovaties die helpen de zichtbare effecten van haarveroudering te bestrijden. Het product werkt van wortel tot punt om het haar te herstellen, versterken en te beschermen. Het resultaat is dikker, voller, gezonder haar dat jonger oogt. De shampoo is sulfaatvrij.

Root Power Restorative Hair Tonic

Een krachtig serum dat helpt om de haarhoeveelheid te behouden door het dagelijks haarverlies veroorzaakt door breekbaarheid te beperken. De verfrissende tonic stimuleert en verfrist de hoofdhuid voor een verkwikkend en energiek gevoel. Het product versterkt en conditioneert het haar en verbetert daarenboven de elasticiteit om schade te herstellen. Het haar is veerkrachtiger en voelt dikker aan.

Root Power Restorative Style Wax

Root Power Restorative Style Wax is een verstevigende styling wax die sterke fixatie biedt en tegelijkertijd het haar hydrateert voor een zachte, gladde, natuurlijk glanzende finish en houdt het haar de hele dag in stijl, waarbij de conditionerende formule het haar onmiddellijk dikker maakt en volume geeft. De wax is zo ontwikkeld om het haar te onderhouden en haarverlies te minimaliseren door een gezonde hoofdhuid te bevorderen.

 

Adviesverkoopprijzen

  • Root Power Restorative Shampoo € 29,00/250 ml
  • Root Power Restorative Hair Tonic € 40,00/200 ml
  • Root Power Restorative Style Wax € 21,75/50 ml

 

 

 

 

 

 

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief