Laat je bij Etos verleiden door de schoonheid van de natuur

Geplaatst op: 27-09-2012

Laat je bij Etos verleiden door de schoonheid van de natuur

Ben je benieuwd wat de beautytrends voor het aankomende najaar zijn? Dé mode- en beautytrend van deze herfst is petrol, een palet met prachtige kleuren geïnspireerd op de natuur.

Ogen als blikvangers

Dit najaar laat je je verleiden door de schoonheid van de natuur. Met bijvoorbeeld het prachtige blauw, groen en bruin van een pauwenveer, maak je van jouw ogen echte blikvangers! Om een oogverblindende, trendy look te creëren met een iriserend effect, heeft Etos een nieuw product aan het assortiment toegevoegd: de Etos Long Lasting eyecream die verkrijgbaar is in verschillende mooie tinten, lang blijft zitten en bovendien waterproof is.

Oogverblindende tinten

Kies dit najaar voor opvallende oog make-up, want je ogen mogen zeker knallen! Wil je weten hoe je een verleidelijke make-up look creëert, geïnspireerd op de kleuren uit de natuur? Breng de zachte aquatint van de Etos Long Lasting eyecream over het gehele ooglid aan, die je laat vervagen in de donkerblauwe eyecream rond je buitenooghoek. De binnenooghoek accentueer je met de bruintint van de eyecream, waardoor je een mooi verloop van de drie kleuren krijgt. Trek met met een oogpotlood (Etos Kohlpencil no. 005 of Etos Metallic eyepencil) een strak lijntje rondom je ogen. Als finishing touch breng je een dikke laag zwarte mascara op je wimpers aan, bijvoorbeeld met de Etos Hypo Allergeen mascara. Met deze blik is oogcontact absoluut gegarandeerd!

Etos Limited Edition tote bag

Winkelen wordt nog leuker met de exclusieve Limited Edition tote bag van Etos. De tas is gemaakt van 100% biologisch Fair trade-katoen en stevig genoeg voor al je boodschappen! De trendy tas is verkrijgbaar in drie varianten, allemaal met een mooi en grappig dessin dat helemaal past bij de sfeer van de herfst met de modekleuren groen, paars, petrol en turkoois. De Limited Edition tote bag is ontworpen door de jonge, talentvolle designers El Miro, Laura A miss en Anne Britt de Wit.

Kom naar de E-xperience beauty tour!

Om vrouwelijk Nederland te inspireren met de laatste trends gaat de E-xperience beauty tour van 20 september tot en met 13 oktober langs de Etos-winkels door het hele land. Tijdens de E-xperience beauty tour krijgen vrouwen tips en persoonlijk advies op het gebied van haar, huid en nagels en kunnen zij zich laten adviseren en opmaken door een team van professionele visagisten. Wanneer je voor € 15 aan producten koopt krijg je ook nog een leuke verassingstas! Kijk voor meer informatie over de beauty tour op www.etos.nl/experience.

 

Verkoopprijzen

  • Etos Long Lasting eyecream  € 4,99
  • Etos Limited Edition tote bag  € 4,99

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief