Kuypers Cosmetics nieuwe distributeur van Starbalm en Sunbada

Geplaatst op: 04-02-2015

Kuypers Cosmetics nieuwe distributeur van Starbalm en Sunbada

Rob van der Leegte van Kuypers Cosmetics heeft op 3 februari een distributieovereenkomst ondertekent met Novum Pharma. Kuypers Cosmetics gaat voortaan de Marketing en Sales voor de merken Starbalm (medisch hulpmiddel voor soepele spieren en gewrichten) en Sunbada (zonnebrand) verzorgen voor de Benelux markt.

Internationaal

Dick van Tintelen, eigenaar van Novum Pharma“Omdat wij de afgelopen jaren internationaal enorm zijn gegroeid hebben wij ervoor gekozen om de Marketing en Sales binnen Nederland over te dragen aan Kuypers Cosmetics. Dit geeft ons meer ruimte om te focussen op onze merken in het buitenland. Wij verkopen Starbalm tegenwoordig in meer dan 40 landen wereldwijd en deze lijst groeit explosief. Naast Starbalm verkopen wij wereldwijd inmiddels ook Sunbada, Biogaze en Gastrolyte. ” 

Posite versterken

Rob van der Leegte van Kuypers Cosmetics is blij met deze twee nieuwe merken in zijn merkenportfolio. “Middels deze samenwerking met Novum Pharma versterken wij onze positie op de Nederlandse markt, we verwachten dat deze nieuwe merken de komende jaren een sterke groei zullen gaan doormaken vanwege de kwaliteit, innovatie en positionering van de merken, samen met onze handelspartners zullen we hier hard aan gaan werken.”

 

Op de foto vlnr Rob van der Leegte en Dick van Tintelen.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief