Kruidvat opent Negenmaandenbeurs met babydisco

Geplaatst op: 26-02-2015

Kruidvat opent Negenmaandenbeurs met babydisco

De 30e editie van de Negenmaandenbeurs werd gisteren feestelijk geopend met een echte babydisco. 15 baby's dansten op de verlichte dansvloer onder toeziend oog van kersverse moeder en Everybody Dance Now-jurylid, Lieke van Lexmond op swingende discobeats.

Baby Tibbe Dielis van 15 maanden uit Leende had de leukste dansmoves en mocht samen met Lieke de laatste dans van de Kruidvat Babydisco dansen, waarna de Negenmaandenbeurs officieel werd geopend.

Vrolijk swingen

Lieke van Lexmond: “Ik vind het een enorme eer dat ik de 30ste editie van de Negenmaandenbeurs op deze feestelijke wijze mocht openen. Dansen geeft een onbezorgd gevoel, maakt vrolijk én energiek. Dit sluit naadloos aan bij wat kinderen van nature hebben! Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen.

Inspiratie

Kruidvat, de grootste aanbieder van babyverzorgingsproducten in Nederland, verzorgt ieder jaar de opening van de Negenmaandenbeurs. Speciaal voor de 30ste editie van deze beurs pakte de drogisterijketen uit met een swingende babydisco. Tot en met 1 maart kunnen (aanstaande) ouders zich in de Amsterdam RAI laten inspireren op het gebied van zwangerschap en ouderschap.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief