Krachtige combinatie voor dagelijks extra weerstand

Geplaatst op: 27-09-2011

Krachtige combinatie voor dagelijks extra weerstand

De 'R' is weer in de maand, het wordt kouder en de dagen worden korter. Dat betekent dat je wel wat extra weerstand kunt gebruiken want een goede weerstand kan je helpen om gezond te blijven.

Kauwtabletten met frambozensmaak

Echinaforce kauwtabletten + vitamine C voor volwassenen zijn kauwtabletten met een lekkere frambozensmaak voor dagelijks gebruik die je op elk moment van de dag zonder water kunt innemen. Even kauwen en je weerstand heeft zijn dagelijkse oppepper weer gehad!. Door de krachtige combinatie ben je goed bestand tegen invloeden van buitenaf.

Eén kauwtablet bevat 50% van ADH

De Echinaforce kauwtabletten voor volwassenen geven dagelijks dat beetje extra weerstand om gezond te blijven óf om sneller te herstellen na ziekte of waneer je je even niet lekker voelt. Dat komt door de hoge dosering Echinacea purpurea; een plant die al sinds jaar en dag bekend staat om zijn weerstandsverhogende invloeden. De Echinacea purpurea wordt hierin bijgestaan door vitamine C - één kauwtablet bevat 50% van de ADH! - die de weerstand extra ondersteunt.


Consumentenadviesprijs

  • A.Vogel Echinaforce kauwtabletten + vitamine C voor volwassenen  €16,95/60 kauwtabletten


A.Vogel Echinaforce kauwtabletten + vitamine C voor volwassenen is een gezondheidsproduct, lees voor gebruik de bijsluiter.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief