Krachtige anti-rimpel booster tegen huidveroudering

Geplaatst op: 02-02-2012

Krachtige anti-rimpel booster tegen huidveroudering

Retinol is een krachtige antioxidant, onderzoek toont aan dat de huid veel baat heeft bij het gebruik ervan als het gaat om het langdurig behouden van een jeugdige uitstraling.

Wat is retinol?

Retinol is een ander woord voor vitamine A en is een uitzonderlijk effectief ‘celcommunicerend' ingrediënt. Dit betekent dat deze werkstof zich letterlijk aan bijna elke huidcel kan hechten en aan de cel doorgeeft dat deze zich als een gezonde, jongere huidcel dient te gaan gedragen. Retinol is tevens een krachtige antioxidant in de strijd tegen schadelijke vrije radicalen, help de vorming van rimpels voorkomen en verhoogt de collageenproductie in de huid. Het is als werkstof tevens heel effectief bij het behandelen van acne en eczeem, vermindert huidverkleuringen en het maakt rimpels die zijn veroorzaakt door UV- straling minder diep.

RESIST Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum

Het nieuwe RESIST Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum van Paula's Choice in de strijd tegen huidveroudering bevat de krachtige antioxidanten vitamine C en E, huidherstellende en vochtregulerende ingrediënten zoals squalane en als key- ingrediënt hoog gestabiliseerde retinol. Deze combinatie zorgt ervoor dat bestaande rimpels minder diep worden, de huid gladder en steviger wordt en er opvallend stralend uit gaat zien.

Opvallende verbeterde huidtonus en huidtextuur

De anti-irriterende ingrediënten die aan het RESIST Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum heeft anti-irriterende ingrediënten zoals onder andere kamille-, kelp- en haver- extract die de gevoelige huid kalmeren en roodheid verminderd. Het serum stimuleert een gezonde collageenproductie, verbetert de huidtonus en huidtextuur. Het heeft zowel een directe werking als een langdurig resultaat bij consequent dagelijks gebruik. De formule is 100% vrij van kleur- en geurstoffen en dankzij de luchtige siliconentextuur is het een perfecte primer voor make-up. Het serum bevindt zich in een geavanceerde, zilverlook ‘twist-up' flacon met een 100% hygiënisch pompsysteem.

Het verschil tussen retinol, retinoïden en tretinoïne

Retinol (de gehele vitamine A- molecuul) kan worden opgesplitst in krachtigere deeltjes, retinoïden genaamd. Hoewel de begrippen vitamine A, retinol en retinoïde vaak door elkaar worden gebruikt, heeft elke stof zijn eigen kenmerkende eigenschappen en gebruiksvoorwaarden. Zo kunnen sommige vormen van retinol vrij in cosmetica worden gebruikt, terwijl andere (retinoïden) alleen op voorschrift verkrijgbaar zijn. Meer informatie over retinol vind je op de website van Paula's Choice.


Verkoopprijs

  • Paula's Choice RESIST Intensive Wrinkle- Repair Retinol Serum € 33,50/30 ml

 

 

Meer informatie: www.paulaschoice.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief