Krachtig en effectief serum bij littekens en huidbeschadigingen

Geplaatst op: 09-04-2013

Krachtig en effectief serum bij littekens en huidbeschadigingen

Nieuw van  Paula's Choice is het Clinical Scar-Reducing Serum, een krachtig serum waarbij het nieuwe verwondingen en littekens niet alleen helpt te vervagen maar ook tevens de huid voelbaar en zichtbaar gladder maakt en bovendien een optimaal helingsproces stimuleert.

De nieuwe formule is 100% vrij van geur- en kleurstoffen, geschikt voor alle huidtypes en kan gebruikt worden voor zowel het gezicht als lichaam.

Herstellend en kalmerend

De samenstelling van het nieuwe Clinical Scar-Reducing Serum van Paula's Choice bevat hoge concentraties quercitine (= de actieve stof in uienextract), vitamine C en huidherstellende en kalmerende ingrediënten zoals hyaluronzuur, vitamine E, alpha glucan, Sint Janskruid- en saffloerolie en calendula-extract. Deze combinatie reduceert roodheid en ontstekingen, maakt de textuur van littekens gladder en herstelt de normale huidkleur.

Minder zichtbaar, gladder en zachter

De geavanceerde formule van het Clinical Scar-Reducing Serum helpt bij nieuwe verwondingen zoals brandwonden, snijwonden, schaafwonden en rode vlekken om de vorming van littekens te voorkomen of te verminderen en remt de vorming van nieuwe littekens. Het serum kan littekens niet volledig doen verdwijnen, maar het maakt (oude) littekens aanzienlijk zachter, vager en gladder, waardoor ze veel minder opvallen. De resultaten zijn blijvend en kunnen al zichtbaar zijn na acht weken gebruik.

 

Consumentenadviesprijs

  • Paula's Choice Clinical Scar-Reducing Serum  € 29,50/14,78 ml

 

Gebruik Clinical Scar-Reducing Serum niet op een open of grote wond maar alleen wanneer er een korstje is gevormd op de beschadigde huid.

Meer informatie: www.paulaschoice.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief