Koninklijke Sanders B.V. kiest voor Cosmetitext PR

Geplaatst op: 09-04-2013

Koninklijke Sanders B.V. kiest voor Cosmetitext PR

Cosmetitext PR uit Brakel gaat vanaf april 2013 de PR verzorgen voor diverse bekende merken zoals Proset, Melkmeisje en Odorex van het bedrijf Koninklijke Sanders B.V. (Royal Sanders B.V.) te Vlijmen.

Persoonlijke verzorging

Koninklijke Sanders B.V. heeft uitgebreide kennis op het gebied van persoonlijke verzorging en werkt al jaren aan het ontwikkelen en produceren van eigen producten voor persoonlijke verzorging, speciaal voor de Nederlandse markt. Dit omvat zowel producten in het goedkopere mass-market als het duurdere segment.

Toonaangevend Nederlands Hofleverancier

In 1851 richtte de Nederlandse apotheker Nicolaas Sanders in Leiden Koninklijke Sanders op. Het bedrijf richtte zich op de productie van medische- en huishoudproducten, alsmede scheerzeep. Koning Willem III zag dat het bedrijf een belangrijke bijdrage leverde aan de gezondheidszorg en het welzijn van mensen en daarom verleende hij het bedrijf de titel 'Hofleverancier'. Sinds de oprichting is Koninklijke Sanders B.V. ieder jaar gegroeid. Dit maakt het bedrijf een toonaangevende leverancier van hoogwaardige producten voor persoonlijke verzorging. Hoewel er veel is veranderd sinds 1851 zijn de basisprincipes hetzelfde gebleven: continue verbetering, innovatieve ideeën en het inspelen op de unieke behoeften van klanten.

PR voor Melkmeisje, ProSet Haarstyling, Odorex, Sanicur en Fresh-Up

Koninklijke Sanders B.V. heeft qua PR heel bewust gekozen voor een PR-bureau dat zich voor 100% heeft gespecialiseerd in de PR rondom cosmetische producten en koos daarom specifiek voor Cosmetitext PR. De samenwerking tussen beide bedrijven zal van start gaan in april 2013 middels PR-activiteiten rondom de merken MelkmeisjeProset HaarstylingOdorex, Sanicur (momenteel wordt de website vernieuwd en is naar verwachting eind april ‘live') en Fresh-Up.

Meer informatie: www.royalsanders.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief